Placinta De Porumb Cu Crusta De Vita Macinata

Placinta De Porumb Cu Crusta De Vita Macinata
O porție conține 294 calorii, 23g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, sare, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de vită măcinată nu-potpies cu crustă de sare de chimion, Pizza cu crustă de conopidă cu carne de vită măcinată și măsline verzi, și Tacos De Vită Măcinat Cu Porumb Albastru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți ceapa, țelina, ardeiul dulce, ardeiul jalapeo și usturoiul în ulei fierbinte aproximativ 5 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei DulceArdei Dulce
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se ia de pe foc și se scurge grăsimea.Se amestecă roșiile scurse, oțetul balsamic, pudra de chili, chimenul, 1/2 linguriță de sare și roșul zdrobit pepper.In un castron mare, combinați carnea de vită măcinată, firimiturile de pâine și amestecul de ceapă-roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Întindeți amestecul de carne uniform într-o coacere pătrată de 2 litri dish.In același castron, combinați ouăle, laptele, făina și sarea de 1/4 linguriță; bateți cu un tel de sârmă până se omogenizează.Se amestecă porumbul și ceapa verde.Lingura uniform peste stratul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Coaceți, neacoperit, într-un cuptor de 177° aproximativ 40 de minute sau până când stratul de porumb este doar setat și stratul de carne nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Se lasă să stea 10 minute; se taie în porții pentru a servi.

Ingrediente

2(iarnă)1 vinete mare, decojită și tăiată rondele de 1/2 inch (veți avea nevoie de cel puțin 8 runde)1 vinete mare, decojită și tăiată rondele de 1/2 inch (veți avea nevoie de cel puțin 8 runde)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripesmet uscat finpesmet uscat fin411Nuci de orice fel (tocate)roșii tăiate cubulețe, scurseroșii tăiate cubulețe, scurse1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirițelină tocatățelină tocată1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire2ouă ușor bătuteouă ușor bătute454Nuci de orice fel (tocate)carne de vită măcinată extra slabăcarne de vită măcinată extra slabă1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)făină universalăfăină universală6cuișoarelingura usturoi tocatlingura usturoi tocat2ceapa verde, feliata subtireceapa verde, feliata subtire11 kilogram de dovlecel,chimen măcinatchimen măcinat2(iarnă)ardei jalapeno însămânțați măruntardei jalapeno însămânțați mărunt1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 căni de brânzeturi mărunțite amestecate, cum ar fi brânzeturi pentru tacos2 căni de brânzeturi mărunțite amestecate, cum ar fi brânzeturi pentru tacos1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa tocataceapa tocata1(poate fi sau trece)fulgi de ardei roșu zdrobițifulgi de ardei roșu zdrobiți1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriardei rosii dulci tocati sau 1-2 cani ardei dulci verzi tocatiardei rosii dulci tocati sau 1-2 cani ardei dulci verzi tocati0(poate fi sau trece)1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1(poate fi sau trece)1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi6516 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriporumb proaspăt din sâmburi întregi sau 2 3 aprox. 4 căni de porumb proaspăt congelat din sâmburi întregi, dezghețat și scursporumb proaspăt din sâmburi întregi sau 2 3 aprox. 4 căni de porumb proaspăt congelat din sâmburi întregi, dezghețat și scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista