O porție conține 294 calorii, 23g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, sare, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de vită măcinată nu-potpies cu crustă de sare de chimion, Pizza cu crustă de conopidă cu carne de vită măcinată și măsline verzi, și Tacos De Vită Măcinat Cu Porumb Albastru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, gătiți ceapa, țelina, ardeiul dulce, ardeiul jalapeo și usturoiul în ulei fierbinte aproximativ 5 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Dulce
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se ia de pe foc și se scurge grăsimea.Se amestecă roșiile scurse, oțetul balsamic, pudra de chili, chimenul, 1/2 linguriță de sare și roșul zdrobit pepper.In un castron mare, combinați carnea de vită măcinată, firimiturile de pâine și amestecul de ceapă-roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
(recomandat: Catalina)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Întindeți amestecul de carne uniform într-o coacere pătrată de 2 litri dish.In același castron, combinați ouăle, laptele, făina și sarea de 1/4 linguriță; bateți cu un tel de sârmă până se omogenizează.Se amestecă porumbul și ceapa verde.Lingura uniform peste stratul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Bomboane Salvatoare
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Chifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
4
Coaceți, neacoperit, într-un cuptor de 177° aproximativ 40 de minute sau până când stratul de porumb este doar setat și stratul de carne nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Se lasă să stea 10 minute; se taie în porții pentru a servi.