Placinta De Porumb Cu Crusta De Vita Macinata

Placinta De Porumb Cu Crusta De Vita Macinata
O porție conține 294 calorii, 23g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, sare, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de vită măcinată nu-potpies cu crustă de sare de chimion, Pizza cu crustă de conopidă cu carne de vită măcinată și măsline verzi, și Tacos De Vită Măcinat Cu Porumb Albastru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți ceapa, țelina, ardeiul dulce, ardeiul jalapeo și usturoiul în ulei fierbinte aproximativ 5 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei DulceArdei Dulce
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se ia de pe foc și se scurge grăsimea.Se amestecă roșiile scurse, oțetul balsamic, pudra de chili, chimenul, 1/2 linguriță de sare și roșul zdrobit pepper.In un castron mare, combinați carnea de vită măcinată, firimiturile de pâine și amestecul de ceapă-roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întindeți amestecul de carne uniform într-o coacere pătrată de 2 litri dish.In același castron, combinați ouăle, laptele, făina și sarea de 1/4 linguriță; bateți cu un tel de sârmă până se omogenizează.Se amestecă porumbul și ceapa verde.Lingura uniform peste stratul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Coaceți, neacoperit, într-un cuptor de 177° aproximativ 40 de minute sau până când stratul de porumb este doar setat și stratul de carne nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se lasă să stea 10 minute; se taie în porții pentru a servi.

Ingrediente

23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet uscat finpesmet uscat fin4111 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii tăiate cubulețe, scurseroșii tăiate cubulețe, scurse1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină tocatățelină tocată12 lingurițe de pudră de usturoi1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire2ouă ușor bătuteouă ușor bătute4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de vită măcinată extra slabăcarne de vită măcinată extra slabă12 lingurițe de pudră de usturoifăină universalăfăină universală6cuișoarelingura usturoi tocatlingura usturoi tocat2ceapa verde, feliata subtireceapa verde, feliata subtire1Oreos dublu umplutchimen măcinatchimen măcinat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmardei jalapeno însămânțați măruntardei jalapeno însămânțați mărunt1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosimebanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosime12 lingurițe de pudră de usturoi3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocataceapa tocata1Bucăți de caramele Heath Barfulgi de ardei roșu zdrobițifulgi de ardei roșu zdrobiți1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei rosii dulci tocati sau 1-2 cani ardei dulci verzi tocatiardei rosii dulci tocati sau 1-2 cani ardei dulci verzi tocati0Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă6511 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilporumb proaspăt din sâmburi întregi sau 2 3 aprox. 4 căni de porumb proaspăt congelat din sâmburi întregi, dezghețat și scursporumb proaspăt din sâmburi întregi sau 2 3 aprox. 4 căni de porumb proaspăt congelat din sâmburi întregi, dezghețat și scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista