Placinta De Matase Cu Ciocolata
Placinta de matase de ciocolata ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 10 și costă 65 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 368 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 14 fani. Un amestec de zahăr, crustă de plăcintă la cuptor, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Plăcintă De Mătase Franceză De Casă (De La Zero), Placinta de matase franceza cu ciocolata (matase franceza Copycat Bakers Square), și Testul De Lapte De Ciocolată {: Clătite De Mătase De Ciocolată} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un vas mediu cu apă de 1 inch la foc mediu.
Bateți ouăle cu 1/2 cană de zahăr și apa sau cafeaua într-un bol mare termorezistent care se va potrivi peste oală fără a atinge apa.
Așezați vasul peste apa care fierbe și continuați să bateți constant până când ouăle devin groase și pufoase, iar o picătură de amestec își va menține forma și va sta deasupra cremelor, aproximativ 5 minute.
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte să se răcească, amestecând ocazional, astfel încât ouăle să nu se încăiereze.
Combinați untul, sarea și restul de 1/4 cană de zahăr într-un castron mare și bateți într-un mixer de suport sau cu bătătoare de mână la viteză medie-mare până la pufos.
Se toarnă ciocolata și 1 1/4 lingurițe de vanilie și se continuă să bată, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar, până se combină.
Adăugați crema și continuați să bateți până când umplutura este groasă, pufoasă și netedă, aproximativ 5 minute.
Se întinde în crusta de plăcintă și se acoperă cu folie de plastic. Se răcește până se răcește și se fixează, 2 până la 3 ore. Înainte de servire, bateți crema cu zahărul cofetarilor și restul de 1/4 linguriță de vanilie până când formează vârfuri moi.
Se întinde peste umplutura de plăcintă și se garnisește cu așchii de ciocolată.
Notele bucătarului: încercați să înlocuiți lichiorul preferat în locul apei sau al cafelei. Kahlua, Chambord sau Grand Marnier sunt toate alegeri excelente.
Folosiți un castron mare pentru a găti crema. Îți va ține mâna mai departe de căldură, iar ouăle tale se vor găti mai repede.