Pecan Macadamia Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 354 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, nuci de macadamia, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Macadamia Key Lime Pie, Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, și Plăcintă Cu Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul și sarea; se taie în scurtare până se sfărâmă. Adăugați treptat apă rece, aruncând cu o furculiță până când aluatul începe să se agațe. Formați-vă într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul la 10 in. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
3
Loc într-un 9-in. placă de plăcintă și pusă deoparte. Pentru umplere, bateți ouăle până se amestecă, dar nu spumoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Adăugați zahărul, făina, sarea și siropul de porumb până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
5
Adăugați unt și vanilie doar până se omogenizează. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Nuci
6
Se toarnă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
7
Se introduce într-un cuptor de 350 de ani și se reduce imediat căldura la 325 de ani.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Coaceți timp de 55-60 de minute sau până când centrul este setat. Se răcește pe un suport de sârmă. A se păstra la frigider.