Placinta Cu Dovleac Cheesecake
Pumpkin Pie Cheesecake necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 226 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați sare, brânză cremă cu 3 mai puține grăsimi, brânză cremă bloc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Churro Pumpkin Pie Cheesecake Daneză, Ușor Scăzut Carb Dovleac Placinta Cu Branza, și Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Înveliți o tigaie cu formă de arc de 8 inci cu spray de gătit și presărați tigaia uniform cu firimituri.
Combinați zaharurile și brânzeturile cremă într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Adăugați dovleacul și următoarele 9 ingrediente (prin ouă) și bateți bine.
Turnați amestecul de brânză în tigaia pregătită.
Coaceți la 325 timp de 35 de minute sau până când centrul este setat. Opriți cuptorul și deschideți parțial ușa cuptorului. Se răcește cheesecake în cuptor 1 oră.
Scoateți cheesecake din cuptor și acoperiți. Se răcește cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Se servește cu topping bătut și se presară topping cu scorțișoară, dacă se dorește.