Placinta Cu Crema De Vanilie
Placinta cu crema de vanilie ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 280 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 34 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 15 minute. Dacă aveți nucșoară, unt, extract de vanillan cu adevărat de calitate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți cu smântână de cireșe-vanilie cu cremă de vanilie, Plăcintă cu căpșuni și smântână, și Piersici și batoane de plăcintă cu cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. zdrobiți sau măcinați biscuiții graham și puneți deoparte cupa de firimituri de la mie pentru a le folosi ca garnitură.
Se amestecă firimiturile rămase cu zahărul și untul și se presează într-o farfurie de plăcintă de 9 inci. Puneți pe o foaie de copt și coaceți timp de 7 minutes.In o cratiță de 3 qt, amestecați împreună zahăr, sare și amidon de porumb.
Bateți laptele și gălbenușurile de ou.
Se încălzește amestecul pe mediu, amestecând constant până când amestecul începe să baloneze. După ce amestecul începe să bule, setați cronometrul timp de 1 minut și gătiți încă un minut.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia, nucșoara și untul; așezați peste o baie de gheață pentru a se răci ușor (am făcut asta doar aproximativ 5 minute) înainte de a turna în crustă coaptă. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de cinci ore sau peste noapte.Înainte de servire, pipați frisca îndulcită în jurul marginilor.
Presărați biscuiți graham rezervați în mijloc.