Placinta Cu Ciocolata Neagra Matasoasa
Această rețetă servește 8. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 412 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Mergeți la magazin și ridicați budinca de ciocolată și amestecul de umplutură de plăcintă, chipsuri de ciocolată, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Placinta Cu Ciocolata Matasoasa, Fursecuri Alb-Negru: Cremă De Brânză Ciocolată Și Ciocolată Neagră Zahăr Brun Închis, și Tort De Ciocolată Mătăsoasă.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Coaceți crusta de plăcintă conform instrucțiunilor de pe pachet pentru coaja de plăcintă coaptă cu o singură crustă. Se răcește complet.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, gătiți laptele și amestecul de budincă la foc mediu 5 până la 8 minute sau până când amestecul ajunge la fierbere completă, amestecând constant.
Adăugați chipsuri de ciocolată; se amestecă până se topește și se omogenizează.
Se toarnă într-un castron mediu; acoperiți suprafața budincii cu folie de plastic. Dați la frigider aproximativ 1 1/2 ore sau până la rece.
Lingură și se întinde uniform în crustă răcită. Dați la frigider cel puțin 4 ore până când este setat. Completați fiecare porție cu topping bătut; garnisiți cu bucle de ciocolată. Acoperiți și refrigerați orice plăcintă rămasă.