Placinta Cu Afine Congelate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta de afine înghețată. Această rețetă servește 8 și costă 5,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 118g de grăsime, și un total de 2175 calorii. Dacă aveți făină de tapioca, coajă de portocală, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Plăcintă Cu Afine, Iaurt Congelat Cu Afine, și Pătrate De Afine Congelate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se spală fructele de pădure și se usucă. Puneți jumătate din afine într-un castron mic.
Într-un bol mediu, bateți împreună zahărul, sarea și făina de tapioca.
Adăugați piureul de afine, sucul de portocale și coaja de portocală și amestecați pentru a combina.
Lăsați amestecul să stea 15 minute. Îndoiți fructele întregi.
Aliniați o placă de plăcintă de 9 inci cu folie de aluminiu.
Așezați amestecul de afine în folie și puneți-l în congelator până la solid, aproximativ 6 până la 8 ore.
Odată ce umplutura este înghețată, scoateți din folia de aluminiu și înfășurați în folie de plastic și păstrați-o într-o pungă de congelator timp de până la 3 luni.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Desfaceți prima bucată de aluat și așezați-o într-o tigaie de plăcintă de 9 inci, asigurându-vă că aluatul ajunge până la buza tigaiei. Tăiați excesul, dacă este necesar. Înțepați fundul și părțile laterale cu o furculiță și dați deoparte. Desfaceți a doua bucată de aluat și se taie în 1 1/8-inch benzi late, care sunt de cel puțin 10 inci lungime. Folosind o riglă care are o lățime de 1 1/8 inci, așezați rigla pe aluat la 1 margine și rulați peste aluat folosind marginea riglei în timp ce mergeți să tăiați aluatul.
Scoateți umplutura de plăcintă înghețată din congelator și puneți-o în aluatul pregătit în tigaie. Periați ușor marginea crustei cu gălbenușul de ou.
Așezați 4 benzi de aluat pe partea superioară a umpluturii orizontal, lăsând o cantitate uniformă de spațiu între fiecare bandă. Îndoiți înapoi 2 benzi alternante și așezați o altă bandă în mijlocul plăcintei, perpendiculară pe celelalte benzi. Întoarceți benzile care sunt așezate înapoi în poziția inițială. Apoi, pliați înapoi celelalte 2 benzi și așezați o bandă în stânga benzii perpendiculare centrale. Întoarceți benzile care sunt așezate înapoi în poziția inițială și repetați pe cealaltă parte a benzii perpendiculare, plierea înapoi a acelorași 2 benzi ca și pe cealaltă parte. Odată ce aveți o rețea, periați toate fâșiile de aluat cu gălbenușul de ou, tăiați excesul de aluat și prindeți benzi și marginea crustei pentru a sigila.
Se pune pe raftul inferior al cuptorului și se coace aproximativ 1 oră 15 minute. Plăcinta ar trebui să clocotească ușor în jurul marginilor. Dacă zăbrelele nu sunt suficient de rumenite în centru, așezați-le sub broiler timp de 1 până la 2 minute.
Așezați plăcinta pe un suport și lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de servire, aproximativ 1 1/2 până la 2 ore.