Pizzette cu brânză de capră și Ricotta
Pizzette cu brânză de capră și Ricotta ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 167 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de roșii cherry portocalii, brânză ricotta cu lapte integral, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crostini cu Ricottan și brânză de capră, Gatiti cartea: branza de capra si clatite Ricotta, și Îmi place brânza de capră! Flan de fasole verde și ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă brânza de capră, brânza ricotta, 1 lingură de ulei de măsline, busuioc și coaja de lămâie într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper. DO AHEAD poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Preîncălziți cuptorul la 475 F. Linia 2 foi de copt cu pergament.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 18 inci. Folosind un tăietor de prăjituri cu diametrul de 2 1/4 inch, decupați 30 de runde. Împărțiți rundele între foile de copt pregătite.
Ungeți cu 2 linguri de ulei de măsline, apoi presărați sare și piper.
Coaceți Pizzeta până devine aurie, aproximativ 11 minute. Se răcește ușor.
Întindeți amestecul de brânză peste fiecare. Completați fiecare cu 3 sau 4 jumătăți de roșii cherry.