Pizzete cu sparanghel cu Fontina și Prosciutto

Pizzete cu sparanghel cu Fontina și Prosciutto
Pizzetele cu sparanghel cu Fontinan și Prosciutto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 678 calorii, 29G de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, ulei de măsline, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pizzete cu smochine și prosciutto, Pizzete la grătar cu Parmigiano, Prosciutto și rucola și cu Taleggio și Puttanesca, și Prosciutto, Fontina și Fig Panini.

Instrucțiuni

1
Puneți o piatră de pizza pe fundul sau pe raftul inferior al cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 500, permițând cel puțin 30 de minute pentru ca piatra să se încălzească. Pe o suprafață de lucru ușor făinată, tăiați aluatul în 4 bucăți și rotiți fiecare bucată într-o bilă. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o cratiță cu apă sărată clocotită, gătiți sparanghelul până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Se scurge și se usucă. Feliați sparanghelul gros de 1/4 inch pe diagonală și transferați-l într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați șalota și 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
5
Pe o suprafață ușor făinată, rulați 1 bilă de aluat într-o rundă de 8 inci. Pudrați o coajă de pizza cu semolă și puneți aluatul rotund pe ea. Ungeți ușor aluatul cu ulei de măsline. Împrăștiați 1/2 cană de brânză Fontina și 1/4 cană de mozzarella pe aluat, apoi acoperiți cu un sfert din sparanghel și 1/4 cană de prosciutto. Glisați pizzetta pe piatra fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Felii De Brânză Fontina16 Felii De Brânză Fontina
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ProsciuttoProsciutto
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
6
Coaceți timp de aproximativ 6 minute sau până când este crocant și rumenit pe fund și clocotind deasupra. Folosind o spatulă mare, transferați pizzetta pe o suprafață de lucru și tăiați-o în sferturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Presărați pizzetta cu măcriș și suc de lămâie și serviți. De îndată ce 1 pizzetta este la cuptor, pregătește-o pe următoarea. Glisați-l în cuptor când iese primul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
SorrelSorrel
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista