Pizza Trufată la grătar cu praz, sparanghel și ciuperci Shitake

Pizza Trufată la grătar cu praz, sparanghel și ciuperci Shitake ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 562 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de SippitySup. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de ciuperci shitake, aluat de pizza, ulei de trufe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Quinoa cu praz și ciuperci Shitake, Clătite coapte cu sparanghel, praz, ciuperci și brânză de capră, și Ciuperci Și Praz La Grătar.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare setată la foc mediu.
Adăugați prazul și gătiți până începe să se înmoaie, amestecând des, aproximativ 5 minute.
Adăugați ciuperci și gătiți încă 4 până la 5 minute.
Adăugați sparanghelul și vinul. Continuați să gătiți până când sparanghelul devine verde strălucitor, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Se ia de pe foc, se condimentează cu sare și piper. Pune deoparte.Formați aluatul de pizza în șase runde de 9 inci.
Puneți-le între foi de pergament sau hârtie de ceară și dați-le la frigider cel puțin 1 oră și până peste noapte. (vezi rețeta mea de bază pentru aluat și variații de Pizza)
Încălziți un grătar până la cald mediu. Ungeți cu generozitate o parte din cât mai multe runde cât se potrivește confortabil pe grătar.
Puneți-le cu ulei în jos pe grătar și gătiți, întorcându-le după cum este necesar până se rumenesc și începând să se încarce pe fund. Blatul ar trebui să se baloneze pe alocuri, aproximativ 3-5 minute. Periați rapid blaturile cu mai mult ulei de măsline și răsturnați.Lucrând rapid, acoperiți fiecare crustă cu felii de brânză. Odată ce începe să se înmoaie, aproximativ 1 minut adăugați o parte din amestecul de sparanghel deasupra. Gatiti pizza pana se incalzeste si se rumeneste frumos pe fund. Folosind clești sau o spatulă glisați fiecare pizza pe o farfurie de servire. Continuați cu ingredientele rămase. garnisiți cu mai mult cimbru și un strop mic de ulei de trufe.