Pizza Pâine Rollups
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați rulourile de pâine pentru Pizza. Această rețetă servește 6. O porție conține 244 calorii, 14g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ou, brânză Cheddar ascuțită, aluat de pizza și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca un fel principal foarte accesibil. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Pepperoni Pizza Crescent Rollups, Pepperoni Pizza Pui Rollups, și Brânză Margarita Pizza Hummus cu pâine de pizza Pesto la grătar.
Instrucțiuni
Gatiti feliile de pepperoni intre straturile de prosoape de hartie cuptor cu microunde la mare timp de 1 minut.
Desfaceți aluatul pe o tigaie jellyroll la o grosime de 1/4 inch.
Se presară cu brânză și pepperoni.
Așezați aluatul pe o foaie de copt ușor unsă. Ondulați aluatul într-un cerc, ciupind marginile împreună pentru a sigila.
Ungeți cu ou și presărați cu condimente italiene.
Coaceți la 375 timp de 30 până la 35 de minute sau până la auriu.
Tăiați în felii groase de 2 inci și, dacă doriți, serviți cu sos cald de paste.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)]()
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată boabe proaspete, cu indicii de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Wine Spectator