Pizza Puttanesca
Puttanesca Pizzan este un pescatarian felul principal. Pentru $ 3.72 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 678 calorii, 32g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți mozzarella, o mână de pătrunjel cu frunze plate, fulgi de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza Puttanesca, Pui Puttanesca Pizza, și Pizza Puttanesca cu Taleggio și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Încălziți o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați ulei de măsline extravirgin, usturoi, pastă de hamsie și fulgi de ardei roșu. Când hamsiile (dacă sunt întregi) se topesc sau usturoiul este fraged, aproximativ 2 minute, adăugați roșiile și măslinele. Sosul se fierbe 3 până la 4 minute. Topim pizza cu sos și brânza feliată.
Coaceți până la pizza până când brânza se topește și crusta este crocantă, 10 minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo