Pizza proaspătă cu Mozzarella, busuioc și cârnați de pui

Mozzarella proaspătă, busuioc și pizza cu cârnați de pui ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 304 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Un amestec de cârnați de pui prefierți, roșii, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza proaspătă Mozzarellan și busuioc, Pizza proaspătă Mozzarellan și busuioc, și Pizza Cu Ton, Mozzarella Proaspătă Și Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport pentru cuptor în mijlocul cuptorului și altul pe cea mai mică setare.
Așezați o foaie de copt plată pe raftul inferior. Preîncălziți cuptorul la 47
Rulați aluatul într-un oval mare și subțire (aproximativ 18 inci lungime).
Ungeți uleiul peste aluat.
Scoateți foaia de copt preîncălzită din cuptor. Glisați aluatul pe foaie și reveniți la raftul inferior.
Coaceți timp de 8 minute, apoi scoateți crusta din cuptor.
Între timp, curățați mâinile, zdrobiți roșiile, ardeiul roșu zdrobit, oregano și 1/4 cană de busuioc într-un castron mediu.
Întindeți suace într-un strat uniform peste crustă, lăsând o margine de 1/4 inch. Se acoperă cu mozzarella și cârnați.
Coaceți pe raftul din mijloc încă 10 minute sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește.
Se presară cu busuioc rămas; se taie în 12 felii sau pene și se servește.