Pizza Phyllo cu Feta, busuioc și roșii

Pizza Phyllo cu Feta, busuioc și roșii
Pizza Phyllo cu Feta, busuioc și roșii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 170 calorii. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați piper, brânză feta, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pizza Phyllo cu Feta, busuioc și roșii, Pizzan grecesc pe Phyllo cu Fetan și roșii, și Pizza Phyllo cu roșii proaspete și brânză Feta.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Tăiați foile de filo în jumătate transversal. Lucrând cu 1 foaie de filo pe jumătate odată (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca), așezați foaia de filo pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Înveliți foaia phyllo cu spray de gătit. Repetați cu încă 2 straturi de phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Se presara cu 2 linguri amestec de brânză. Repetați straturile de 5 ori, terminând cu 2 foi de filo. Coat top foaie phyllo cu spray de gătit; se presara cu 2 linguri amestec de brânză. Tăiați feliile de roșii cu un prosop de hârtie. Aranjați felii de roșii deasupra brânzei, lăsând o margine de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Se presara cu ceapa si restul de 6 linguri amestec de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se presară cu frunze de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
8
Notă de vin: un vin bun pentru acest fel de mâncare nu va copleși filoul delicat, ci va rezista brânzeturilor sărate și busuiocului proaspăt. Un favorit care umple factura: Veramonte Sauvignon Blanc Reserva din Valea Casablanca din Chile. 2008 este $ Karen MacNeil
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista