Pizza Phyllo cu Feta, busuioc și roșii
Pizza Phyllo cu Feta, busuioc și roșii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 170 calorii. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați piper, brânză feta, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pizza Phyllo cu Feta, busuioc și roșii, Pizzan grecesc pe Phyllo cu Fetan și roșii, și Pizza Phyllo cu roșii proaspete și brânză Feta.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron.
Tăiați foile de filo în jumătate transversal. Lucrând cu 1 foaie de filo pe jumătate odată (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca), așezați foaia de filo pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Înveliți foaia phyllo cu spray de gătit. Repetați cu încă 2 straturi de phyllo.
Se presara cu 2 linguri amestec de brânză. Repetați straturile de 5 ori, terminând cu 2 foi de filo. Coat top foaie phyllo cu spray de gătit; se presara cu 2 linguri amestec de brânză. Tăiați feliile de roșii cu un prosop de hârtie. Aranjați felii de roșii deasupra brânzei, lăsând o margine de 1 inch.
Se presara cu ceapa si restul de 6 linguri amestec de brânză.
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până devin aurii.
Se presară cu frunze de busuioc.
Notă de vin: un vin bun pentru acest fel de mâncare nu va copleși filoul delicat, ci va rezista brânzeturilor sărate și busuiocului proaspăt. Un favorit care umple factura: Veramonte Sauvignon Blanc Reserva din Valea Casablanca din Chile. 2008 este $ Karen MacNeil