Pizza personală cu legume
Personal Veggie Pizzas necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 720 de calorii, 28 g de proteine și 35 g de grăsime fiecare. Pentru 3,04 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, roșii și busuioc brânză feta, oregano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 56%. Acest scor este solid. Pizza personale, pizza personală și pizza personală cu pui sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pregătiți amestecul pentru crustă conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Împărțiți aluatul în jumătate; apăsați fiecare într-un 7-inch. cerc pe o tavă de copt unsă. Construiți ușor marginile.
Într-un castron mic, combinați uleiul, usturoiul, oregano, sarea și piperul; răspândit peste cruste.
Se presara cu parmezan. Acoperiți cu roșii, feta, mozzarella, ceapă, ciuperci, broccoli și fulgi de piper.
Coaceți la 450° timp de 12-15 minute sau până când crusta este maro aurie și brânza este topită.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Sangiovese, Shiraz și Vinul Barbera sunt alegeri excelente pentru pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Brancaia Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Brancaia Chianti Classico Riserva
Acest Chianti Classico Riserva prezintă arome de fructe tropicale și negre, cu note de nuci și migdale la gust. Fabricat cu cei mai buni struguri Sangiovese de la două dintre podgoriile noastre, Brancaia Estate și Poppi Vineyard, acest vin are o culoare densă, roșu-rubiniu și un final lung și aromat. Amestec: 80% Sangiovese, 20% Merlot