Pizza Mexicană Fără Gluten

Pizza Mexicană Fără Gluten
Rețeta de mic dejun Mexican fără Gluten Pizzan este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un spectaculos דל פחמימות, opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 88 cenți pe porție, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 240 calorii. Un amestec de aluat de crustă de pizza, salsa, brânză monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pizza Mexicană Fără Gluten, Crock Pot Mexican Mic Dejun Caserola {Low Carb & Gluten Gratuit}, și Pizza Cu Mic Dejun Fără Gluten Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți foaia de biscuiți și mâinile. Apăsați aluatul în Runda de 11 inci pe foaia de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Coaceți 12 până la 14 minute sau până când marginea începe să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, gătiți și amestecați chorizo la foc mediu-mare până când nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scurgere; scoateți în castron mic. Ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Adăugați ouă în tigaie; gatiti la foc mediu-mic pana aproape gata. Se amestecă chorizo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Întindeți 1/2 cană de salsa peste crusta parțial coaptă. Lingura amestec de ou peste salsa, acoperind crusta complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Dientes De AjoDientes De Ajo
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
8
Coaceți cu 8 până la 10 minute mai mult sau până când crusta este maro auriu și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Se presară cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
10
Se servește cu restul de 1/2 cană de salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista