Pizza Mexicană Fiesta Fără Lactate
Rețeta Pizza Fiesta mexicană fără lactate ar putea satisface pofta mexicană în jur 28 minute. Pentru $1.94 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 422 calorii. Mergeți la magazin și ridicați bucăți vegane, ardei gras, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 72 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pizza mexicană fără lactate cu sos de cremă de Avocado, Mint Chocolate Chip Brownie Pizza + Pizza Bar cina nopți (fără lactate și fără gluten!), și Pizza Fiesta Mexicană.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 -14°.Pulverizați o foaie mare de prăjituri sau o tigaie cu un spritz de spray cu ulei vegetal.
Așezați pâinea plată pe foaie.Acoperiți pâinea plată cu sosul de pizza și întindeți uniform. Distribuiți uniform alternativa "carne de vită" măcinată peste sos, urmată de bucățile vegane în stil Mexican.
Adăugați toți ardeii, răspândind uniform pe suprafața bucăților.
Puneți tava în cuptor și coaceți timp de 18 minute, sau până când bucățile vegane sunt topite și maro deschis.
Îndepărtați și acoperiți cu coriandru cât este încă fierbinte.
Lăsați să se răcească timp de 5 minute pentru a permite ingredientelor să se întărească. Feliați în pene și serviți
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.