Rețeta fără Gluten Margherita Pizzan este gata în aproximativ 2 ore și 5 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 245 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți parmezan, gumă de xantan, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 122 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Pizza Spiralizată Margherita Fără Gluten, Mint Chocolate Chip Brownie Pizza + Pizza Bar cina nopți (fără lactate și fără gluten!), și Pizza Taco fără Gluten cu crusta de Pizza fără Gluten Udi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați drojdia și apa; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă 1 lingură de ulei și albușul de ou. Se amestecă 1 1/4 căni de amestec de făină, zahărul, guma de xantan și 1/2 linguriță de sare. Acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Făină
Gumă Xantan
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să stea în loc cald 1 oră.
3
Ungeți generos tigaia de pizza de 12 inci sau foaia mare de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
4
Așezați aluatul pe tigaie. Apăsați în cerc de 11 inch. Acoperiți; lăsați să crească 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Încălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Cu degetele umede, apăsați aluatul în cerc de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când marginile încep să se rumenească. Creșteți temperatura cuptorului la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Într-un castron mic, amestecați roșiile, 1 linguriță de ulei, usturoiul, 1/4 linguriță de sare și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Răspândiți uniform peste crusta pre-coaptă până la 1/2 inch de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
10
Se presară busuioc și parmezan. Împărțiți mozzarella uniform peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
11
Coaceți aproximativ 8 minute mai mult sau până când brânza este bulboasă și marginea este maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Lăsați să stea 1 până la 2 minute înainte de feliere.