Rețeta fără Gluten Margherita Pizzan este gata în aproximativ 2 ore și 5 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 245 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți parmezan, gumă de xantan, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 122 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Pizza Spiralizată Margherita Fără Gluten, Mint Chocolate Chip Brownie Pizza + Pizza Bar cina nopți (fără lactate și fără gluten!), și Pizza Taco fără Gluten cu crusta de Pizza fără Gluten Udi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați drojdia și apa; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă 1 lingură de ulei și albușul de ou. Se amestecă 1 1/4 căni de amestec de făină, zahărul, guma de xantan și 1/2 linguriță de sare. Acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Făină
Gumă Xantan
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea în loc cald 1 oră.
3
Ungeți generos tigaia de pizza de 12 inci sau foaia mare de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
4
Așezați aluatul pe tigaie. Apăsați în cerc de 11 inch. Acoperiți; lăsați să crească 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Încălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Cu degetele umede, apăsați aluatul în cerc de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când marginile încep să se rumenească. Creșteți temperatura cuptorului la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Într-un castron mic, amestecați roșiile, 1 linguriță de ulei, usturoiul, 1/4 linguriță de sare și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Răspândiți uniform peste crusta pre-coaptă până la 1/2 inch de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
10
Se presară busuioc și parmezan. Împărțiți mozzarella uniform peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
11
Coaceți aproximativ 8 minute mai mult sau până când brânza este bulboasă și marginea este maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Lăsați să stea 1 până la 2 minute înainte de feliere.