Pizza Mamaliga

Pizza Mamaliga
Reteta Pizza Polenta ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție conține 240 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Happy Herbivore are 345 de fani. Mergeți la magazin și ridicați legume, făină de porumb, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Pizza cu mămăligă dulce: Pizza Dolce di mămăligă, Pizza Cu Mămăligă, și Pizza Cu Mămăligă Pentru Unul.

Instrucțiuni

1
Ungeți o caserolă de 13x 9 și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
2
Bateți apa, laptele fără lapte, făina de porumb, sarea și condimentele într-o cratiță și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și continuați să gătiți, amestecând constant, până devine groasă, ca o fulgi de ovăz grei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Lapteînlocuitor De Lapte
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se toarnă amestecul în caserolă, întinzându-se uniform și bătând ferm, dar ușor, folosind o spatulă. Acoperiți și refrigerați până se fixează, aproximativ o oră. Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Îndepărtați acoperirea și coaceți mămăliga complet descoperită timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Scoateți și adăugați un strat subțire de sos și toppingurile. Aveți grijă să nu folosiți prea mult sos sau va fi ud.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Coaceți încă 10-15 minute, până când legumele sunt fierte, dar încă crocante și mămăliga este crocantă de-a lungul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Serviți imediat.Informații Nutriționale
1
4cantitate pe porție
2
Calorii
3
175grăsime
4
90g
5
Carbohidrați
6
20gfibre dietetice4gzahări10. 50gproteine6g

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista