Pizza Mac
Reteta Pizza Mac este gata în aproximativ 17 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 90 calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de conserve de roșii, sos de pizza, supermac & brânză pastan și sos, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cel mai bun Vegan Mac N ' Brânză, Vegan Mac și brânză, și Southwestern Mac și cupe de brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți cina în cuptor cu microunde 9-inch fel de mâncare pătrat ca regia pe ambalaj.
Adăugați roșiile cu lichidul lor și sosul de pizza; se amestecă ușor.
Se presară cu brânză mozzarella.
Cuptor cu microunde la mare 3 min. sau până când amestecul este încălzit și brânza este topită.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon