Pizza la grătar totul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 672 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.04 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, capicola, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Pizza de pui, sparanghel și ciuperci la grătar cu crustă de pizza de panificație Blackbird, Brânză Margarita Pizza Hummus cu pâine de pizza Pesto la grătar, și Pizzan și un vis (pizza cu salată la grătar) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateti 1 cana de apa calda (aproximativ 105 grade F) si zaharul intr-un bol mic si presarati drojdia deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se lasă să stea până se spumează, aproximativ 10 minute. Se amestecă uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3
Bateți făina și sarea într-un castron mare. Faceți o fântână în centru, turnați amestecul de drojdie și amestecați pentru a face un aluat shaggy. Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată și frământați până când este netedă și elastică, aproximativ 5 minute, adăugând suficientă făină pentru a preveni lipirea. Formați-vă într-o bilă, puneți-o într-un bol mare cu ulei și întoarceți-o pentru a acoperi cu uleiul. Întoarceți cusătura în jos, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească la temperatura camerei până se dublează, aproximativ 1 oră și 30 de minute. Între timp, preîncălziți un grătar la înălțime medie (dacă folosiți un grătar de cărbune, lăsați cărbunii într-o parte) și grătați toppingurile (vezi mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Fulgi De Legume
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Aranjați legumele la grătar în grămezi pe o foaie de copt, condimentați cu sare și piper și stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Adăugați toppingurile rămase pe foaia de copt; așezați lângă grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Fulgi De Legume
6
Reduceți căldura grătarului la mediu scăzut (pe un grătar de cărbune, întindeți cărbunii într-un singur strat și lăsați să se răcească până când sunt acoperiți cu o cenușă gri deschis). Împărțiți aluatul în jumătate și praf aluatul și suprafața de lucru cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Rotiți fiecare piesă într-un dreptunghi de 7 x 12 inci, gros de aproximativ 1/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Ungeți o foaie de copt inversată cu ulei de măsline și așezați ambele cruste pe ea. Ridicați fiecare bucată de colțuri și așezați-o pe grătar, cu ulei în jos; gătiți până când aluatul se umflă și partea inferioară este rigidă și marcată, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Fulgi De Legume
9
Întoarceți aluatul cu clești, ungeți cu ulei de măsline, întindeți cu sosul de roșii și acoperiți cu mozzarella. Aranjați legumele la grătar și ardeii prăjiți deasupra. Acoperiți și gătiți până când brânza se topește, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
10
Transferați pizza pe o tăietură. Se acoperă cu capicola, verdeață, busuioc, o picătură de ulei de măsline și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Capicola
Verzii
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1
Sos de roșii grătar 3 roșii coapte de viță de vie, întorcându-se, până la cărbune, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Transferați într-un bol, adăugați 1 cățel de usturoi tocat, 2 linguri ulei de măsline și sare și piper. Se răcește, apoi se zdrobește într-un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Ceapă / fenicul
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Tăiați 1 ceapă roșie medie sau 1 bec mic de fenicul în 8 pene. Aruncați cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătar, întorcându-se, până la moale, aproximativ 10 minute; felie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Bulb De Fenicul
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Ciuperci arunca 8 uncii stem ciuperci shiitake cu 3 linguri de ulei de măsline și se condimentează cu sare și piper. Grătar, întorcându-se, până la moale, aproximativ 2 minute pe fiecare parte; tăiat în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec