Pizza La Grătar La Grătar-Pui
Grilled Barbecued - Pizza de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 9,46 USD pe porție. O porție conține 2211 calorii, 75g de proteine, și 39G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, brânză mozzarella parțial degresată, brânză gouda și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Cu Pui La Grătar, Pizza Cu Pui La Grătar, și Pizza Cu Pui La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/4 cană de sos de grătar și pui într-un castron. Aruncă bine; pune deoparte.
Așezați 1 crustă pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătar 3 minute sau până când este pufos și auriu. Întoarceți crusta, grătar-marcați cu fața în sus; se întinde cu 3 linguri sos de grătar. Se acoperă cu jumătate de Gouda, amestec de pui, mozzarella și ceapă verde. Capac; grătar 3 până la 4 minute sau până când brânza se topește și crusta se rumeneste ușor.
Se presară cu jumătate de coriandru. Repetați cu crusta și toppingurile rămase.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.