Pizza la grătar cu pere, Pecorino proaspăt și nuci
Pizza la grătar cu pere, Pecorino proaspăt și nuci necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 993 calorii, 37g de proteine, și 59G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.28 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, făină de pâine, piper proaspăt crăpat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma bucățile de nuc, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Ciocolata-Nuca ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Salată de varză de Bruxelles rasă cu nuci proaspete și Pecorino, Pizza albă cu nuci, pere și smochine glazurate balsamice, și Insalata di fave e pecorino (salată proaspătă de fasole și brânză pecorino) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă 1 1/4 cești de apă caldă încastron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați zahăr; presărați drojdia uniformpeste și amestecă pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Drojdie
3
Lăsați să stea până când drojdiadizolvă și amestecul pare spongios, aproximativ10 minute.
4
Se amestecă în sare, apoi 2 1/2 căni de făină.Se amestecă până se formează aluat cu aspect shaggy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
5
Presărați suprafața de lucru cu 1/4 cană de făină; întoarceți aluatul pe suprafața de lucru. Frământați aluatulpână când este neted și doar ușor lipicios, adăugândmai multă făină dacă este foarte lipicioasă, aproximativ 8 minute.Praf de aluat peste tot cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Se pune în curatcastron mare. Acoperiți cu folie de plastic șiprosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
7
Lăsați aluatul să crească în zone calde fără tirajpână la dublarea volumului, aproximativ 1 1/2 ore.Pentru topping-uri: brânză felie subțire; arrangeatop cruste, lăsând 1/2-inch frontieră simplu.Acoperiți brânza cu un singur strat de felii de pere(s-ar putea să rămână niște pere), apoiîmprăștiați nucile.Pregătiți grătarul (foc mediu).Lucrând în loturi, dacă este necesar, transferațipizza la grătar. Acoperiți și gătiți până când brânzăse înmoaie și crusta este aurie pe fund, 4 până la5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Brânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Transferați pizza pe suprafața de lucru.
9
Se presară cu piper; stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Ulei De Gătit
10
Cutinto pene și servi.Sfat pentru ingrediente: această rețetă apeleazăpentru Brinata, un anumit tip de pecorinofresco. Pecorino fresco este o brânză proaspătă de oaie, care are un gust mai blând și mai moale decât Pecorino Toscano sau Pecorino
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino
11
Romano. Căutați pecorino fresco la magazinul dvs. local de brânzeturi sau cumpărați-l online de la murrays cheese.com sau brânza agferrari.com. Manchego, care este de asemenea făcutădin laptele de oaie, este un bun substitut.Ce să bei: în conformitate cuspiritul acestui meniu, turnați vinuri toscane.Încercați un alb toscan cu pizza. Ne placenotele citrice și florale ale 2006Bibi Graetz "Casamatta" Bianco (9 USD).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Manchego
Brânză Romano
Brânză
Bea
Lapte
12
Frământați aluatul în jos. Praf ușor cufăină. Împărțiți în 4 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
13
Loc pesuprafața de lucru. Acoperiți aluatul cu bucătărie și lăsați să se odihnească 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
14
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).Lucrând cu 1 bucată de aluat la un moment dat, întindeți-vă și întindeți-vă pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 9 până la 10 inci. Grill până când începe să culoare, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
15
Transferați crustela foile de copt. Faceți înainte: crusta de Pizza poate fi făcută cu 6 ore înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
16
Lăsați crustele să stea în picioarela temperatura camerei.
1
Felie subțire de brânză; arrangeatop cruste, lăsând 1/2-inch frontieră simplu.Acoperiți brânza cu un singur strat de felii de pere(s-ar putea să rămână niște pere), apoiîmprăștiați nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Brânză
Pere
2
Pregătiți grătarul (foc mediu).Lucrând în loturi, dacă este necesar, transferațipizza la grătar. Acoperiți și gătiți până când brânzăse înmoaie și crusta este aurie pe fund, 4 până la5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Transferați pizza pe suprafața de lucru.
4
Se presară cu piper; stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Ulei De Gătit
5
Cutinto pene și servi.
1
Această rețetă apeleazăpentru Brinata, un tip specific de pecorinofresco. Pecorino fresco este o brânză proaspătă de oaie, care are un gust mai blând și mai moale decât Pecorino Toscano sau Pecorino
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino
2
Romano. Căutați pecorino fresco la magazinul dvs. local de brânzeturi sau cumpărați-l online de la murrays cheese.com sau brânza agferrari.com. Manchego, care este de asemenea făcutădin laptele de oaie, este un bun substitut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Manchego
Brânză Romano
Brânză
Lapte
1
În conformitate cu spiritul acestui meniu, turnați vinurile toscane.Încercați un alb toscan cu pizza. Ne plac notele citrice și florale ale Bibi Graetz "Casamatta" Bianco din 2006 (9 USD).