Pizza la grătar a lui Shauna James Ahern

Pizza la grătar Shauna James Ahern ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 481 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.05 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână coji de psyllium pudră, ou, apă caldă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Condimentul Berbere al lui Shauna James Ahern, Ardei umpluți cu quinoa Shauna James Ahern, și Shauna James Ahern ' s Injera (pâine plată etiopiană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, cojile de psyllium, drojdia, zahărul și sarea în vasul unui mixer. Cu mixerul de stand în funcțiune, adăugați oul și uleiul.
Încet, stropiți în jumătate de apă și continuați să amestecați aluatul.
Se toarnă mai multă apă și se amestecă până când aveți o bilă lipicioasă de aluat care se prăbușește de pe paletă când opriți mixerul. Nu adăugați mai multă făină. Aluaturile fără Gluten sunt mai umede decât aluaturile cu gluten.
Puneți aluatul într-un vas ușor uns.
Lăsați aluatul să crească până când textura s-a întărit în ceva apropiat de un aluat tradițional de pizza, 1 până la 2 ore.
Unge-ți din nou mâinile. Întoarceți ușor aluatul pe o suprafață făinoasă.
Tăiați-l în 6 bucăți egale și formați-le în bile. Acoperiți-le cu o cârpă umedă și lăsați aluatul să se odihnească încă 30 de minute.
Aprinde grătarul. Ia-l cât de fierbinte poți. (Dacă aveți un termometru pe grătar, acesta ar trebui să citească peste 700 de grade F.)
Rulați fiecare dintre bilele de aluat într-un oval lung de aproximativ 6 inci. (Ar putea ajuta să le întindeți între 2 bucăți de hârtie pergament ușor unsă, pentru a evita lipirea.)
Așezați ovalul de aluat, cu uleiul în jos, pe grătar. Repetați cu aluatul rămas. (Dacă aveți un grătar mic, poate fi necesar să faceți acest lucru în loturi.)
Puneți capacul pe grătar și gătiți până când fundul pizza este setat și au urme de grătar, 4 până la 6 minute. Trageți crustele de pizza de pe grătar.
Aici îți topești pizza. Desigur, puteți folosi orice. Cu toate acestea, îmi place să-l păstrați simplu.
Ungeți partea la grătar cu ulei de măsline extravirgin și sos de roșii și puneți pizza înapoi pe grătar timp de 3 minute.
Adăugați niște mozzarella proaspătă pe care ați rupt-o cu mâinile. Închideți capacul grătarului și lăsați pizza să gătească până când mozzarella s-a topit. Luați pizza de pe grătar și aruncați câteva frunze proaspete de busuioc și o stropire de sare kosher.
Notă: Dacă doriți, puteți face acest lucru cu o seară înainte de a dori să-l gătiți, cu apă rece, și să-l puneți la frigider.
Lăsați aluatul să ajungă la temperatura camerei înainte de a-l face la grătar. Puteți scoate o bucată de aluat pentru a face puțină pizza în fiecare seară timp de o săptămână. Această pizza se coace, de asemenea, grozav la cuptor. Puneți cuptorul cât mai sus și preîncălziți timp de 30 de minute. Dacă aveți o piatră de pizza, vă rugăm să o puneți înainte de a porni cuptorul. Puteți folosi o tavă pentru pizza, o bucată mare de hârtie pergament sau puteți pune aluatul de pizza direct pe piatra de pizza. Folosiți jumătate din aluatul obținut de această rețetă pentru o pizza de 12 inci.