Pizza La Gratar

Reteta Pizza La gratar ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 6. O porție conține 604 calorii, 29G de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați sosul preferat de pizza, sarea kosher și piperul proaspăt crăpat, carnea de porc măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza de pui, sparanghel și ciuperci la grătar cu crustă de pizza de panificație Blackbird, Brânză Margarita Pizza Hummus cu pâine de pizza Pesto la grătar, și Pizzan și un vis (pizza cu salată la grătar) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: tăietor de biscuiți de 3 inci
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Înveliți o tigaie mare la foc mediu cu ulei de canola.
Adăugați semințele de fenicul, fulgii de ardei roșu, după gust, și carnea de porc și rumeniți aproximativ 3 minute.
Adăugați praf de usturoi, praf de ceapă, boia de ardei, piper cayenne și sare și piper, după gust. Gatiti inca cateva minute, apoi amestecati patrunjelul.
Întindeți aluatul pentru a-l face mai larg. Pe o suprafață înmuiată, rotiți aluatul într-un disc subțire. Folosind un tăietor de biscuiți, tăiați cercurile și periați 1 parte cu ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Puneți cercurile de aluat pe grătar, cu ulei în jos.
Ungeți mai mult ulei pe cealaltă parte și condimentați din nou cu sare și piper. Grătar timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte. Când sunt gătite, scoateți-le de pe grătar.
Top fiecare mini pizza cu cantitatea dorită de sos de pizza, amestec de porc și brânză. Întoarceți pizza la grătar și închideți capacul. Gatiti pana cand branza se topeste si amestecul de porc se incalzeste, aproximativ 1-2 minute.
Transferați într-un platou de servire, garnisiți cu pătrunjel proaspăt tocat și serviți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
![Chianti Classico Gran Selezione]()
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.