Pizza de dovleac cu rozmarin
Pizza de dovleac cu rozmarin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 480 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de sare și piper, făină de porumb, aluat de crustă de pizza și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina de porumb, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pizza de dovleac cu rozmarin, Pizza Cu Rozmarin De Dovleac, și Lasagna De Dovleac Cu Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Așezați ceapa feliată și dovleceii într-o tigaie.
Presărați rozmarin, sare, piper și 2 linguri de ulei de măsline; aruncați pentru a acoperi.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute, sau până când ceapa se rumeneste ușor și dovlecelul este fraged; pus deoparte.
Creșteți temperatura cuptorului la 450 grade F (230 grade C). Pe o suprafață făinoasă, rulați fiecare bilă de aluat într-o rundă de 8 inci.
Așezați rondele pe o foaie de copt presărată cu făină de porumb (este posibil să aveți nevoie de 2 foi de copt în funcție de dimensiunea lor). Distribuiți amestecul de dovlecei peste cele două runde și continuați să coaceți timp de 10 minute, verificând ocazional sau până când crusta este fermă.
Se presara cu branza si ulei de masline lingura ramasa.
Tăiați în sferturi și serviți.