Pizza de bază cu Pepperoni și pizza cu patru brânzeturi

Pizza de bază cu Pepperoni și pizza cu patru brânzeturi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Pepperoni Pizzan de bază și Four Cheese Pizzan. Acest fel principal are 731 calorii, 30g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de mozzarella, oțet balsamic, pecorino romano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Brânză & Pepperoni Pizza Dip, Pizza Cu Ardei Iute Mac N ' Cheese, și Pepperoni Pizza Mac și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Presărați drojdia uscată activă peste 1 1/2 căni de apă caldă-nu călduță -.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie Uscată ActivăDrojdie Uscată Activă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Într-un mixer cu atașament cu palete, combinați făina și sarea. Cu mixerul care funcționează la viteză mică, stropiți în uleiul de măsline și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă amestecul de drojdie și se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Înveliți un bol de amestecare separat cu un strop ușor de ulei de măsline și răsturnați aluatul. Formați o bilă și aruncați pentru a acoperi bila de aluat în uleiul de măsline. Acoperiți bine cu folie de plastic și lăsați să crească cel puțin 1 oră sau până la 3 sau 4 zile la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Pentru a pregăti aluatul pentru asamblarea pizza: împărțiți aluatul în două părți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Întindeți o parte cât mai subțire și așezați-o pe o foaie de copt. Repetați cu a doua bucată de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1
Întindeți sosul peste baza de pizza. Se acoperă cu mozzarella feliată și pepperoni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1
Stropiți pe uleiul de măsline și presărați puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2
Se toarnă borcanul de pesto pe aluat și se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
3
Adăugați mozzarella, fontina, brânza de capră și Pecorino Romano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Brânză FontinaBrânză Fontina
4
Coaceți ambele pizza până când crustele sunt aurii și brânza este cu bule, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Pentru salata de busuioc de roșii: în timp ce pizza se coace, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați usturoiul și amestecați, prăjind ușor aproximativ un minut și scoțându-l de pe foc înainte ca usturoiul să se rumenească prea mult (poate fi auriu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
7
Se toarnă într-un bol de amestecare și se lasă să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
8
Adăugați roșiile, balsamicul, busuiocul și puțină sare și piper în castron. Aruncați pentru a combina, apoi gustați și adăugați mai mult busuioc dacă este necesar și mai multă sare dacă este necesar. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Completați cele patru pizza cu brânză cu salata de busuioc de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
10
Tăiați pizza în felii și serviți.
11
Adăugați o lingură de ulei de măsline într-o tigaie fierbinte la foc mediu-mare. Aruncați usturoiul și ceapa tocată și dați-le un amestec. Gatiti pana cand ceapa este moale, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Adăugați bulionul de pui, amestecând pentru a deglaza fundul tigaiei. Gatiti pana cand lichidul se reduce la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Adăugați roșiile zdrobite și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
14
Adăugați sare și piper după gust și un vârf de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
15
Adăugați oregano uscat și busuioc. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano UscatOregano Uscat
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici

Ingrediente

1Oreos dublu umplutdrojdie uscată activădrojdie uscată activă11 lingură de oregano uscatpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)1kgnucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentarenucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentare1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilStridii sote sau cubulețe de pui fiert, pentru servireStridii sote sau cubulețe de pui fiert, pentru servire9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală113pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfontina, rasăfontina, rasă8frunze proaspete de busuioc, tocatefrunze proaspete de busuioc, tocate16frunze proaspete de busuioc, chiffonade, plus mai multe dacă este necesarfrunze proaspete de busuioc, chiffonade, plus mai multe dacă este necesar340pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOmozzarella proaspătă, feliată subțiremozzarella proaspătă, feliată subțire3cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat5cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin113pachete de budincă instant cu ciocolată JELLObrânză de capră, sfărâmatăbrânză de capră, sfărâmată1halbăroșii de struguri roșii, înjumătățite pe lungimeroșii de struguri roșii, înjumătățite pe lungime1halbăroșii de struguri galbeni, înjumătățite pe lungimeroșii de struguri galbeni, înjumătățite pe lungime1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline, plus mai mult pentru vasul de ungereulei de măsline, plus mai mult pentru vasul de ungere11 lingură de oregano uscat1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1(vinete)ceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt1Oreos dublu umplutoregano uscatoregano uscat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPecorino Romano rasăPecorino Romano rasă2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbucăți de pepperonibucăți de pepperoni99pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOmazăre proaspătă decojită sau mazăre organică congelată decongelatămazăre proaspătă decojită sau mazăre organică congelată decongelată10creveți și cu veneSare și piperSare și piper1pinchPrindeți zahărulPrindeți zahărul
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate22
Revista