Pizza Daneză cu mere necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 330 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, lapte, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Apple Daneză, Tort Danez Cu Mere, și Cheesecake Danez Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Tăiați în scurtare până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
3
Combinați laptele și gălbenușul de ou; se amestecă bine. Adăugați treptat la ingredientele uscate până când aluatul formează o bilă. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Aluat
Lapte
4
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți jumătate de patiserie pentru a se potrivi cu un 13-in uns. tigaie pentru pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
5
Se presară cu fulgi de porumb. Sus cu mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Porumb
Măr
6
Combinați zahărul și scorțișoara; se presară peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Măr
Zahăr
7
Intindeti restul de patiserie pentru a se potrivi partea de sus a plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
8
Așezați peste mere; tăiați fante deasupra. Sigilați marginile de patiserie și flaut, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
9
Periați cu albuș de ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
10
Presărați cu zahăr suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
11
Se coace la 350 de minute pentru 40-45 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Pentru glazură, combinați zahărul cofetarilor, vanilia și suficientă apă pentru a obține consistența dorită.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Ricasoli Brolio Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Ricasoli Brolio Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Notele clare de căpșuni, zmeură, condimente și vanilie ies în evidență pe nas. Vinul este moale și se înfășoară pe gust; echilibrul corect între aciditate și taninuri lasă un gust plăcut și persistent în gură.Amestec: 80% Sangiovese, 15% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon.