Pizza cu trei brânzeturi cu ceapă caramelizată și Pimientos

Pizza cu trei brânzeturi cu ceapă caramelizată și Pimientos
Pizza cu trei brânzeturi cu ceapă caramelizată și Pimientos ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 492 calorii, 22g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de parmezan, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 47%. Rețete similare includ Pizza cu tigaie cu struguri Concord, ceapă caramelizată și brânză de capră, Pizza cu brânză de capră cu ceapă caramelizată, verdeață pentru copii și reducere balsamică, și Pizza De Pui La Grătar Cu Ceapă Caramelizată.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un vas mic de sticlă sau oțel inoxidabil, combinați pimientos cu oțetul și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ceapa și sarea și gătiți, amestecând frecvent, până devin aurii, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se ia de pe foc și se amestecă amestecul de pimiento.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
6
Împărțiți amestecul de ceapă între cele 2 coji de pizza. Completați fiecare cu jumătate din fontina, Roquefort și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RoquefortBrânză Roquefort
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Brânză FontinaBrânză Fontina
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Coaceți pizza direct pe grătarul cuptorului (pentru o crustă mai crocantă) sau pe două foi de copt până când brânza se topește, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Recomandarea vinului: brânzeturile și ceapa dulce amintesc de aromele crocante de cireșe și ierburi ale lui sangiovese și aciditatea ridicată. Pentru o schimbare, optați pentru un Sangiovese di Romagna mai puțin cunoscut în loc de Chianti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă DulceCeapă Dulce
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
9
Note: dacă preferați să începeți cu aluatul de pizza cumpărat din magazin sau cu propriul aluat de casă, pur și simplu urmați instrucțiunile din Pasul 1 al rețetei de pizza cu ciuperci, dovlecei și brânză elvețiană, pentru a pre-coace crusta înainte de a o acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista