Pizza Cu Somon Afumat
Nevoie de o felul principal pescatarian? Pizza cu somon afumat ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 269 calorii, 24g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oregano, pâine pita, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mini Pizza Cu Somon Afumat, Pizza Pentru Micul Dejun Cu Somon Afumat Fără Gluten, și Pizza cu brânză afumată Lavosh și șuncă.
Instrucțiuni
Așezați pitas pe o foaie de copt unsă. Se acoperă cu sos de pizza, somon, ceapă, brânză și oregano.
Se coace la 425 la 7-10 minute sau pana se topeste branza.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.