Pizza cu scoici cu Topping de salată

Pizza cu scoici cu Topping de salată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 504 calorii, 14g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.58 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți verdeață de salată, piper proaspăt măcinat, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Topping De Pizza-Pizza Cu Somon Afumat, Pizza Cu Scoici Din New Haven, și Pizza cu scoici și slănină.
Instrucțiuni
Ungeți două tigăi de pizza de 12 inci sau foi mari de copt. Apăsați aluatul de pizza într-un dreptunghi rotund de aproximativ 12 inci sau dreptunghi de 9 pe 13 inci, pe fiecare tigaie pregătită.
Coaceți până când aluatul începe să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Între timp, aliniați o strecurătoare cu mai multe prosoape de hârtie.
Puneți scoicile scurse în filtru și apăsați ușor pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Întindeți scoicile pe crustele de pizza parțial coapte, presărați usturoiul, fulgii de ardei roșu și 1/4 linguriță de sare și stropiți cu 3 linguri de ulei.
Coaceți pizza timp de 8 până la 10 minute. Nu gătiți prea mult sau scoicile se vor întări.
Între timp, într-un castron mare, aruncați verdeața cu roșiile cherry, restul de 1 lingură de ulei, oțetul, restul de 1/4 linguriță de sare și piperul negru.
Scoateți pizza din cuptor și acoperiți cu salata.
O mulțime de aluat: dacă nu puteți găsi aluat de pizza în secțiunea frigider a supermarketului dvs., locurile de pizza vă vor vinde adesea cu lira. Doar întreabă.
Recomandarea vinului: Pinot grigio depășește alte vinuri albe din restaurantele italiene cu mai mult de două la unu, iar acesta este genul de fel de mâncare care arată cu adevărat de ce. Crocant, curat și ușor, un pinot Grigio bun va evidenția frumos scoicile și roșiile.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care îl puteți încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.