Pizza Cu Salată De Caesar Tocată

Pizza Cu Salată De Caesar Tocată
Reteta tocat pizza salata Caesar ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 3 ore și 5 minute. Acest curs principal are 846 calorii, 31g de proteine, și 50g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați mozzarella, apă caldă, făină de pâine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Salată de Caesar de pui tocată pentru doi, Pizza Cu Salată Caesar, și Pui Caesar Salata Pizza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul simplu de Pizza conform rețetei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
2
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Pe o foaie de copt periată liberal cu ulei de măsline, întindeți aluatul la forma și grosimea dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Ungeți crusta cu ulei de măsline și acoperiți cu feliile de mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Coaceți pizza până când aluatul se prăjește și brânza se topește, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
ChipsChips
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți pizza din cuptor. Topim mozzarella topită cu parmezanul ras și puiul feliat. Aruncați inimile romaine cu sosul de salată Caesar și condimentați cu sare și piper. Topiți pizza cu salata Caesar și radeți peste niște parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Salată CaesarSos De Salată Caesar
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Romaine HeartsRomaine Hearts
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Serviți și bucurați-vă!
8
Nota bucătarului: dacă nu aveți o piatră de pizza acasă, nu vă faceți griji, folosiți o tavă de foi bine unsă și un cuptor fierbinte pentru a obține un fund crocant pe pizza! De asemenea, așezați aluatul pe raftul inferior al cuptorului. Aceasta va ajuta la crearea acelei cruste crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Într-un blender sau robot de bucătărie, procesați parmezanul, maioneza, sucul de lămâie, uleiul de măsline, muștarul, Worcestershire, sarea, piperul, usturoiul și hamsia până când sunt emulsionate și netede. La frigider până când este gata de utilizare.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Într-o ceașcă de măsurare lichidă, combinați apa caldă, drojdia și zahărul. Lăsați drojdia să se dizolve și să înflorească, aproximativ 5 minute. Odată înflorit, adăugați uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
11
Între timp, în vasul unui mixer de suport echipat cu atașamentul cu palete, combinați făina și sarea. Curgeți în amestecul de apă / drojdie și pe măsură ce aluatul începe să se unească, treceți la un atașament cu cârlig de aluat. Lăsați aluatul să frământe, adăugând puțin mai multă făină, dacă este necesar, astfel încât aluatul să se elibereze din părțile laterale ale bolului, 1 până la 3 minute. Ar trebui să puteți atinge aluatul și să nu aveți aluatul lipit de degete. După ce aluatul s-a frământat și s-a îndepărtat de părțile laterale ale bolului, scoateți aluatul din bol pe o suprafață de lucru înmuiată și, cu mâinile făinoase, continuați să-l frământați cu mâna timp de 1 până la 2 minute. Apoi formați aluatul într-o bilă rotundă și așezați-l într-un bol mare pulverizat cu spray antiaderent. Acoperiți vasul cu folie de plastic sau un prosop curat și lăsați aluatul să crească într-o zonă caldă a bucătăriei dvs. până când își dublează dimensiunea, 1 1/2 până la 2 ore. După ce aluatul a crescut, este gata să fie gătit oricum doriți!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Notele bucătarului: acest aluat este aluat umed, păstrați făina de bancă gata și asigurați-vă că faceți făină pe mâini atunci când lucrați cu aluatul. Ai încredere în intestinul tău ca bucătar, dacă aluatul se udă, adaugă mai multă făină, dacă este prea rigid, adaugă puțină apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
13
Zahărul este folosit pentru a hrăni drojdia care va ajuta aluatul să crească. Făina de pâine vă va oferi o textură mai masticabilă, deoarece făina are mai mult gluten. Nu trebuie să folosiți un termometru pentru a obține temperatura apei, ar trebui să se simtă cald la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista