Pizza cu roșii Cherry și pancetta

Pizza cu roșii Cherry și pancetta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cherry tomato & pancetta pizzan. Această rețetă face 4 porții cu 455 calorii, 15g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Această rețetă de la BBC Good Food necesită busuioc, ulei de măsline, roșii cherry și mozzarella. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sparanghel prăjit, pancetta și paste cu roșii cherry, Pizza Cu Roșii Cherry Cu Trei Plante, și Pizza Cu Roșii Cherry Margherita.

Instrucțiuni

1
Goliți aluatul de pizza într-un castron. Se toacă sau se toacă busuiocul și se amestecă jumătate din acesta în amestec împreună cu 200 ml apă caldă. Frământați energic timp de 5 minute, apoi rulați într-o formă rotundă de 30 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se transferă pe o foaie de copt cu făină, se freacă suprafața cu ulei de măsline și se lasă 15 minute până se ridică. Împingeți roșiile cherry, tăiate în sus, în aluat, astfel încât pizza să fie împânzită cu ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Uscați mozzarella foarte bine cu hârtie de bucătărie, apoi tăiați-o cubulețe. Se împrăștie peste pizza împreună cu pancetta sau slănină, apoi se coace timp de 20 de minute până se ridică, clocotind și auriu. Rupeți peste frunzele de busuioc rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată

Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz

Pizza funcționează foarte bine cu Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista