Pizza cu roșii Cherry și pancetta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cherry tomato & pancetta pizzan. Această rețetă face 4 porții cu 455 calorii, 15g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Această rețetă de la BBC Good Food necesită busuioc, ulei de măsline, roșii cherry și mozzarella. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sparanghel prăjit, pancetta și paste cu roșii cherry, Pizza Cu Roșii Cherry Cu Trei Plante, și Pizza Cu Roșii Cherry Margherita.
Instrucțiuni
Goliți aluatul de pizza într-un castron. Se toacă sau se toacă busuiocul și se amestecă jumătate din acesta în amestec împreună cu 200 ml apă caldă. Frământați energic timp de 5 minute, apoi rulați într-o formă rotundă de 30 cm.
Se transferă pe o foaie de copt cu făină, se freacă suprafața cu ulei de măsline și se lasă 15 minute până se ridică. Împingeți roșiile cherry, tăiate în sus, în aluat, astfel încât pizza să fie împânzită cu ele.
Uscați mozzarella foarte bine cu hârtie de bucătărie, apoi tăiați-o cubulețe. Se împrăștie peste pizza împreună cu pancetta sau slănină, apoi se coace timp de 20 de minute până se ridică, clocotind și auriu. Rupeți peste frunzele de busuioc rămase.
Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz
Pizza funcționează foarte bine cu Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo