Pizza cu pui la grătar a lui Wolfgang Puck

Pizza cu pui la grătar a lui Wolfgang Puck
Wolfgang Puck ' s Barbecue Chicken Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 216 calorii, 20g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, sare, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Autocolantul cu Oală al lui Wolfgang Puck, Halibut La Cuptor La Wolfgang Puck, și Cotletele suculente de porc ale lui Wolfgang Puck pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu-mare. Saut ardei gras galben și roșu timp de 2 minute; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Întindeți aluatul de pizza într-o rundă de 15 inci pe o suprafață ușor făinată; se transferă într-o tigaie de copt și se acoperă cu brânză mozzarella, brânză fontina și ardei soți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Brânză FontinaBrânză Fontina
Aluat De PizzaAluat De Pizza
ArdeiArdei
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți la 500 până când crusta devine maro aurie (aproximativ 12 minute). Aruncați puiul cu sos de grătar. Înainte de servire, pizza de top cu amestec de pui și se presară cu sare, piper și patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Pui întregPui întreg
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Ghost Pines Județul Sonoma Județul San Joaquin Județul Zinfandel
Ghost Pines Județul Sonoma Județul San Joaquin Județul Zinfandel
Ghost Pines Zinfandel îmbină fructele din județele San Joaquin, Sonoma și Lake pentru a accentua tot ce are de oferit fiecare dintre aceste județe fenomenale producătoare de Zinfandel. Zinfandel 2014 se deschide cu arome bogate și complexe de gem de zmeură coaptă, piper crăpat și stejar prăjit. La gust, vinul oferă arome intense, jammy de cireș negru, boysenberry, condiment maro și cola încadrate de o structură luxuriantă și un finisaj lung, cu mai multe straturi.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate19
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista