Pizza Cu Pui De Bivol
Buffalo pui Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,08 USD pe porție. O porție conține 604 calorii, 47G de proteine, și 23g de grăsime. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți pansament cu brânză, brânză mozzarella, oferte de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi aluatul de pizza refrigerat, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Cu Pui De Bivol, Pizza Cu Pui De Bivol, și Pizza Cu Pui De Bivol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Configurați grătarul pentru gătit direct la foc mediu și grătarul cu ulei când este gata să începeți gătitul.
Așezați fâșii de pui într-un castron mare cu 1 cană de sos de aripi de bivol și aruncați pentru a acoperi puiul.
Grătați fâșiile de pui aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte
În timp ce puiul este la grătar, îndepărtați cu grijă aluatul de pizza din cutie. Desfaceți aluatul pe o suprafață plană. Pulverizați ambele părți ale aluatului cu spray de gătit antiaderent.
Așezați aluatul pe grătar și lăsați să gătească timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Urmăriți cu atenție crusta, poate arde rapid.
Întindeți pansamentul cu brânză albastră peste pizza, lăsând o margine de 1 inch. Apoi, acoperiți cu brânză mozzarella, ceapă roșie, țelină și fâșii de pui și stropiți cu 2 linguri de sos de aripi de bivol.
Acoperiți cu capacul grătarului și gătiți 8 până la 10 minute până când brânza este topită și bulbucată.
În interior: Preîncălziți cuptorul la 425 grade F. Pulverizați ușor foaia de copt cu spray de gătit și lăsați-o deoparte. Desfaceți cu grijă aluatul și așezați-l pe foaia de copt pregătită. Apăsați aluatul cu mâinile curate pentru a forma un dreptunghi de 13 x 9 inci.
Așezați foaia de copt în cuptorul preîncălzit.
Coaceți timp de 7 minute sau până când crusta începe să se rumenească.
Scoateți crusta din cuptor și deasupra conform instrucțiunilor. Reveniți la cuptor timp de 8 până la 10 minute sau până când se topește maro auriu și brânza.