Pizza cu pată de piept BBQ
Pizza BBQ Brisket Flatbread ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 405 calorii , 24 g de proteine și 14 g de grăsime fiecare. Pentru 1,74 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Este o rețetă la preț rezonabil pentru fanii mâncărurilor evreiești. Hanukkah va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și luați făină, piept de vită, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 48% . Acest scor este destul de bun. Încercați pizza cu pâine , pizza cu ciorizo și pizza mexicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați 1 cană de sos de grătar, oțet, 1/4 cană ceapă verde și 1/4 cană coriandru.
Stropiți pieptul cu sare și piper; Adăugați în coș. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider pentru 8 ore sau peste noapte.
Scurgeți și aruncați marinata. Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă, folosind o tigaie pentru picurare.
Pune pieptul peste tigaie; gratar, acoperit, la foc mic indirect timp de 1 ora.
Adăugați 10 brichete la cărbuni. Acoperiți și grătarul cu aproximativ 1-1/4 ore mai mult sau până când carnea este fragedă la furculiță, adăugând mai multe brichete dacă este necesar. Când este suficient de rece pentru a fi manipulată, tăiați carnea cu două furculițe; pus deoparte.
Între timp, într-un castron mare, combinați 2-3/4 căni de făină, zahăr, sarea și drojdia.
Adăugați apă și ulei; bate doar până la omogenizare. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios).
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune intr-un vas uns cu unt, intorcand o data pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră. Punem aluatul în jos; împărțiți în două părți.
Rotiți fiecare într-un 15 inchi. cerc.
Prăjiți fiecare cerc, acoperit, la foc mediu timp de 1-2 minute pe o parte sau până se rumenește ușor. Pus deoparte.
Ungeți ceapa cu ulei; gratarul timp de 4-5 minute sau pana se inmoaie, intoarcend o data.
Se ia de pe foc; se toaca si se da deoparte.
Ungeți partea la grătar a fiecărei cruste cu sosul gratar rămas. Acoperiți cu piept mărunțit, ceapă, brânză și ceapa verde rămasă și coriandru.
Pune o pizza pe gratar; acoperiți și gătiți la foc mediu indirect timp de 8-10 minute sau până când crusta se rumenește ușor și brânza este topită. Rotiți pizza la jumătatea gătirii pentru a asigura o crustă uniform rumenită. Repetați cu pizza rămasă.
Vin recomandat: (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Băutură Alcoolică, Sani De Fazan Daca), Ingrediente, Vin Roșu Sec, Categoria De Produse Alimentare, Shiraz, Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Lichior De Rodie Sau Suc De Merișoare, Chianti, Tipul Elementului De Meniu, Vinul Barbera, Verdicchio, Trebbiano, Sangiovese
Flat Bread Pizzan în meniu? Încercați să combinați cu vin, băutură alcoolică și vin alb. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Amestecul NV Duplin Wine Cellars Scuppernong Blush Carolina cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![NV Duplin Wine Cellars Scuppernong Blush Carolina Blend]()
NV Duplin Wine Cellars Scuppernong Blush Carolina Blend
Scuppernong Blush este făcut din faimoșii struguri Scuppernong, ușor amestecați cu strugurii noștri Coastal James. Acesta este vinul perfect de luat cu plimbări romantice pe plajă sau doar stând în jurul piscinei în nopțile calde de vară. Scuppernong Blush este cel mai bun atunci când este servit rece