Pizza cu mere necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 165 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 172 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Această rețetă de la Taste Of Home necesită sare, zahăr brun, unt și făină. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 16%. Rețete similare includ Apple"Pizza", Pizza Cu Mere, și Pizza Cu Plăcintă Cu Mere.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați 1-1/2 căni de făină, zahăr, drojdie și sare. Într-o cratiță, încălziți apa, laptele și untul la 120 -130 -130 -10.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Apă
Drojdie
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Se adaugă la ingredientele uscate; bate 2 minute. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat ferm. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți și amestecați merele în unt la foc mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Combinați zahărul, făina și scorțișoara; se amestecă în tigaie. Gatiti 3 minute mai mult. Reduceți căldura la minim; gătiți, neacoperit, timp de 4-6 minute sau până când merele sunt fragede, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Măr
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Într-un castron mic, combinați ingredientele de topping de brânză. Pentru streusel, într-un castron mic, combinați făina și zahărul; se taie în unt până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Brânză
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Bateți aluatul pe un 14-in uns. tigaie pentru pizza, construind ușor marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
7
Se întinde cu topping de brânză, apoi topping de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Măr
8
Se presară cu streusel.
9
Se coace la 375 de minute pentru 20-25 de minute sau până când crusta se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ruinart Brut rosul. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 56 de dolari.
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele provin din podgoriile premiers crus. Strugurii din podgoriile estate din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) li se alătură struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C-Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune prime Crus.