Pizza cu fructe III

Pizza cu fructe III
Fructe Pizzan III necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 610 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,47 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de topping biciuit, făină, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Pizza Cu Fructe, Pizza Cu Fructe, și Pizza Cu Fructe.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pizza de 12 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Pentru a face crusta: într-un castron mare, amestecați împreună făina, untul și zahărul; aluatul trebuie să fie uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Se întinde în tigaie pentru pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute sau până se rumenesc. Se lasă să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Pentru a face umplutura: într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul și vanilia până la pufos. Îndoiți în topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Răspândiți în crustă răcită. Sus cu fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista