Pizza cu Fontina, cartofi și Tapenade ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 432 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de drojdie activă, cățel de usturoi, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Încercați Sandwich De Curcan Cu Tapenadă Și Fontină, Pizza Fontina, fenicul și ceapă, și Pizza cu legume la grătar și Fontina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă apă caldă și drojdie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea 5 minute pentru a se dizolva. Se amestecă în 2linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
3
Se amestecă făina și 1 linguriță de sare înprocesor. Cu mașina în funcțiune, adăugați drojdieamestec, apoi 1/2 cană apă rece; procespână când aluatul formează bilă deasupra lamei.Procesați 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Sare
4
Transferați aluatul lasuprafață ușor înmuiată. Frământați până se omogenizează,1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
5
Se toarnă 1 lingură de ulei încastron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați aluatul în castron; întoarceți-vă lacoat. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se ridiceîn zona caldă fără curenți până la dublarea involumului, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
7
Între timp, încălziți restul de 3 linguri de ulei și usturoi într-o cratiță micăla foc mic până când amestecul începe să se umfle, 1 până la 2 minute. Puneți uleiul de usturoi deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Usturoi
Usturoi
Ulei De Gătit
8
Puneți cartofii în cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Adăugațisuficientă apă rece pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
10
Se presară cusare. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare.Reduceți căldura la mediu și fierbeți cu capaceleușor întredeschis până aproape fraged, aproximativ 12 minute.
11
Se scurge; se lasă să stea până se răcește.
12
Așezați piatra de pizza sau foaia de copt (dacăfolosind foaia cu margini, întoarceți-o cu susul în jos)în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Pizza Piatră
Cuptor
13
Transferaluatul pe suprafața de lucru.
14
Rulați, bateți și întindeți aluatul la o rundă de 12 până la 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
15
Presărați coaja de pizza sau o altă foaie de copt(dacă folosiți foaie cu margini, întoarceți-o cu susul în jos)cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
16
Transferați aluatul rotundcoaja pregătită. Acoperiți cu plastic și lăsațiodihniți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
17
Folosind un cuțit subțire, tăiați cartofiifelii groase de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
18
Presărați aluatul cu
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
19
Parmigiano-Reggiano și Fontina, lăsând o margine simplă de 1 inch în jurul marginii. Aranjațifelii de cartofi peste brânză, apoi periațicartofi cu ulei de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Usturoi
Parmigiano Reggiano
Brânză Fontina
Brânză
20
Se presară prăjitardei roșii peste pizza. Spoon heaping1 / 4-linguriță dollops tapenade peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
Ardei
21
Perie marginea aluatului cu ulei de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Usturoi
22
Glisați pizza de la coajă la piatră de pizza saufoaie de copt în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza Piatră
Cuptor
23
Coaceți până la fundulcrusta este maro auriu și brânza este topită,15 până la 20 de minute. Folosind coaja, transferați placa de tăiat pizzato.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Cuptor
24
Stropiți orice rămasulei de usturoi peste pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
25
Se presară cu tocatrozmarin, piper roșu zdrobit și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Sare
26
Cutinto pene și servi.
27
* O pastă groasă sau o răspândire făcută din măsline, capere, hamsii și condimente vindecate cu saramură; disponibil la unele supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate și piețele italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Hamsii
Capere
Măsline
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
Aluatul de pizza se micșorează când încerci să-l rulezi?
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
2
Lăsați aluatul să se odihnească la camerătemperatura timp de 15 până la 20 de minute. (Acest lucru va permite glutenului să se relaxeze.)