Pizza cu focaccia de ricotta si cirese

Pizza cu focaccia de ricotta si cirese
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă pizzanul cu focaccia de ricotta și cireșe. Această rețetă face 4 porții cu 582 de calorii, 13 g de proteine și 21 g de grăsimi fiecare. Pentru 2,94 USD per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită zahăr, sare grunjoasă, ulei de măsline și miere. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 de minute. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 22%. Pizza cu cireșe Crostata Dolce (Plăcintă ricotta cu cireșe) cu sos de cireșe de port, pui prăjit, dovlecei și sandvișuri ricotta pe Focaccia și Focaccia cu roșii cherry sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Setați cuptorul la 425 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Stropiți o foaie mică de copt cu ulei de măsline extravirgin și desfășurați aluatul, presați pentru a obține o formă dreptunghiulară puțin mai mare. Înțepăți aluatul peste tot în mai multe locuri cu dinții unei furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Stropiți puțin ulei de măsline extravirgin deasupra pâinii și întindeți-o uniform cu o pensulă de patiserie. Condimentam painea cu putina sare, o lingura de zahar si rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
4
Coaceți pâinea până când devine uniform, 16 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Bateți brânza ricotta cu miere și coaja până la omogenizare. Pregătiți cireșele, sâmburele și tăindu-le în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
6
Ungeți pâinea fierbinte cu ricotta și acoperiți cu cireșe, tăiați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Pizza funcționează foarte bine cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu o evaluare de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Vinul, unul cu un impact important, prezinta un rosu rubiniu intens in tonalitate. La nas este complex, cu arome de fructe de pădure roșii, zmeură, mure și cireșe coapte, pe lângă notele sale de condimente și lemn dulce de la final. Aromele sunt coapte și dulci și sunt susținute de taninuri substanțiale, rotunde și ample în sprijinul structurii suple și catifelate. Lungă și persistentă, aciditatea sa tonică este o caracteristică clasică a Sangiovese cultivat la Badia a Passignano.
DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista