Pizza cu focaccia de ricotta si cirese

Pizza cu focaccia de ricotta si cirese
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă pizzanul cu focaccia de ricotta și cireșe. Această rețetă face 4 porții cu 582 de calorii, 13 g de proteine și 21 g de grăsimi fiecare. Pentru 2,94 USD per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită zahăr, sare grunjoasă, ulei de măsline și miere. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 de minute. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 22%. Pizza cu cireșe Crostata Dolce (Plăcintă ricotta cu cireșe) cu sos de cireșe de port, pui prăjit, dovlecei și sandvișuri ricotta pe Focaccia și Focaccia cu roșii cherry sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Setați cuptorul la 425 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Stropiți o foaie mică de copt cu ulei de măsline extravirgin și desfășurați aluatul, presați pentru a obține o formă dreptunghiulară puțin mai mare. Înțepăți aluatul peste tot în mai multe locuri cu dinții unei furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Stropiți puțin ulei de măsline extravirgin deasupra pâinii și întindeți-o uniform cu o pensulă de patiserie. Condimentam painea cu putina sare, o lingura de zahar si rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Ardei ArbolArdei Arbol
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
4
Coaceți pâinea până când devine uniform, 16 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Bateți brânza ricotta cu miere și coaja până la omogenizare. Pregătiți cireșele, sâmburele și tăindu-le în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
6
Ungeți pâinea fierbinte cu ricotta și acoperiți cu cireșe, tăiați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Pizza funcționează foarte bine cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu o evaluare de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Vinul, unul cu un impact important, prezinta un rosu rubiniu intens in tonalitate. La nas este complex, cu arome de fructe de pădure roșii, zmeură, mure și cireșe coapte, pe lângă notele sale de condimente și lemn dulce de la final. Aromele sunt coapte și dulci și sunt susținute de taninuri substanțiale, rotunde și ample în sprijinul structurii suple și catifelate. Lungă și persistentă, aciditatea sa tonică este o caracteristică clasică a Sangiovese cultivat la Badia a Passignano.
DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista