Pizza cu fenicul caramelizat, ceapă și măsline

Pizza cu fenicul caramelizat, ceapă și măsline
Rețeta Pizza cu fenicul caramelizat, ceapă și măsline ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 6 porții cu 296 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, măsline kalamatan, drojdie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Pizza cu fenicul și ceapă dulce cu măsline verzi, Pizza caramelizată cu fenicul și ceapă, și ceapă de primăvară caramelizată + pizza de fenicul cu crustă de bere #pizzaweek pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti aluatul, dizolvați drojdia în apă caldă într-un castron mare și lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BolBol
2
Adăugați 1 3/4 căni de făină și sare și bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne o indentare, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; frământați de 5 ori și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Rulați aluatul într-un cerc de 12 inci pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Așezați aluatul pe o tigaie de pizza (12 inci) sau o foaie de copt acoperită cu spray de gătit și presărată cu făină de porumb. Crimpați marginile aluatului cu degetele pentru a forma o jantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
6
Pentru a pregăti toppingul, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați feniculul și următoarele 5 ingrediente (fenicul prin piper negru) și gătiți timp de 20 de minute sau până devin aurii, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
FeniculFenicul
8
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Întindeți sosul peste crustă, lăsând o margine de 1/2 inch; se presară cu amestec de fenicul, brânză și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
FeniculFenicul
MăslineMăsline
SosSos
10
Coaceți la 450 timp de 18 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista