Rețeta Pizza cu fenicul caramelizat, ceapă și măsline ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 6 porții cu 296 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, măsline kalamatan, drojdie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Pizza cu fenicul și ceapă dulce cu măsline verzi, Pizza caramelizată cu fenicul și ceapă, și ceapă de primăvară caramelizată + pizza de fenicul cu crustă de bere #pizzaweek pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti aluatul, dizolvați drojdia în apă caldă într-un castron mare și lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
Bol
2
Adăugați 1 3/4 căni de făină și sare și bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne o indentare, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; frământați de 5 ori și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Rulați aluatul într-un cerc de 12 inci pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
5
Așezați aluatul pe o tigaie de pizza (12 inci) sau o foaie de copt acoperită cu spray de gătit și presărată cu făină de porumb. Crimpați marginile aluatului cu degetele pentru a forma o jantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Făină De Porumb
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
6
Pentru a pregăti toppingul, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați feniculul și următoarele 5 ingrediente (fenicul prin piper negru) și gătiți timp de 20 de minute sau până devin aurii, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Fenicul
8
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Întindeți sosul peste crustă, lăsând o margine de 1/2 inch; se presară cu amestec de fenicul, brânză și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Fenicul
Măsline
Sos
10
Coaceți la 450 timp de 18 minute sau până se rumenesc.