Pizza cu dovlecei, spanac și brânză de capră
Reteta Butternut Squash, spanac și brânză de capră Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 8. O porție conține 239 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, ulei de măsline, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Noaptea Pizza: usturoi prăjit, dovlecei de nucă și brânză de capră, Salată de spanac cu dovleac, rodie și brânză de capră cu vinetă de vin roșu, și Penne cu dovleac, varză și brânză de capră {12 săptămâni de dovleac de iarnă}.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400.
Încălziți piatra de pizza pe raftul inferior (sau folosiți o foaie de cookie inversată de 11" x 16", neîncălzită). Aruncați squashcu 1 linguriță ulei, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Pe o foaie de copt, gătiți dovleceii până se înmoaie și se rumenesc ușor, 25 de minute,amestecând la jumătate; pus deoparte. Într-o mare skilletover mediu-mare de căldură, de căldură rămase 1 lingura de ulei. Gătițiceapa (sezon cu restul de 1/8 lingurita sare si 1/8 lingurita piper),amestecand, pana se rumeneste, 10 minute.
Adăugați 2 linguri de apă; gatiti, amestecand, pana se rumeneste, 5 minute.
Se ia de pe foc.Rotiți cuptorul până la 450 de grade.
Presărați făină pe o suprafață plană. Presațialuat într-un cerc de 15 inci sau dreptunghi de 10" x 16". Se acoperă cusquash, ceapă, spanac, brânză și cimbru. Piatra de praf saufoaie inversată cu făină de porumb; așezați pizza pe ea.
Coaceți până cândcrusta este crocantă și brânza se topește, 10 până la 12 minute.
222 calorii pe felie, 9 grame Grăsime, 3 grame grăsimi saturate, 32 grame carbohidrați, 5 grame fibre, 8 grame proteine