Pizza Cu Desert Cu Puf De Migdale
Rețeta de pizza cu desert cu puf de migdale ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6 și costă 1,38 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 319 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Un amestec de apă foarte caldă, sare, margarină fără lactate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Desert Cu Puf De Cremă, Desert Cu Puf Cu Cremă De Vanilie, și Desert De Patiserie Cu Puf De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Combinați 1 cană de făină, drojdia nedizolvată, zahărul și sarea într-un castron mare.
Adăugați apă foarte caldă și margarină topită; se amestecă până se omogenizează bine. Adăugați treptat suficientă făină rămasă pentru a face un aluat moale. Aluatul ar trebui să formeze o minge și va fi ușor lipicios. Frământați * * pe o suprafață făinoasă, adăugând făină suplimentară, dacă este necesar, până când este netedă și elastică, aproximativ 4 minute.Pat aluat cu mâinile presarate pentru a umple tava de pizza unsa sau foaie de copt. Sau Rulați aluatul pe un blat înfăinat într-un cerc de 12 inci; așezați într-o tigaie de pizza unsă sau o foaie de copt. Formați o margine prin ciupirea marginii aluatului. Pune deoparte.
Combinați 1 cană de lapte de migdale cu cupa de unt de la cupa de 2 litri într-o cratiță. Gatiti la foc mediu pana cand amestecul ajunge la fierbere completa si untul se topeste (6-8 minute).
Se ia de pe foc. Se amestecă 1 cană de făină, se întoarce la foc și se gătește la foc mic și se amestecă constant până când amestecul formează o bilă.
Adăugați ouă, pe rând cu un tel de sârmă. Bateți până la neted și lucios.
Se întinde peste patiserie și se coace 30 de minute sau până când suprafața este crocantă. Se răcește complet. Căutați un top de tip cremă.
Combinați zahărul pudră, untul într-un bol mic pentru mixer. Bateți la viteză mică până se amestecă. Apoi la înălțime. Folosiți doar suficient lapte de migdale pentru geamuri.
Întindeți glazura peste pizza.
Stropiți cu piure de zmeură (opțional) și presărați migdale .