Pizza cu cârnați și legume adânci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 448 calorii, 26g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, vin, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Cu Cârnați Adânci, Pizza Cu Cârnați Adânci, și Pizza Cu Cârnați Adânci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti sosul, încălziți o cratiță mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Adăugați dovlecei, ceapă și ciuperci la tigaie; saut 7 minute sau până când legumele sunt ușor rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ciuperci
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați vin și piper; gatiti 1 minut sau pana cand lichidul aproape se evapora. Se amestecă sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sos
Vin
4
Se ia de pe foc; rece.
5
Scoateți carcasele din cârnați. Gătiți cârnații într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se scurge; se adaugă în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
7
Pentru a pregăti aluatul, dizolvați mierea și drojdia în 1 cană de apă caldă într-un castron mare; lasa sa stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Miere
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
Bol
8
Adăugați 2 1/4 căni de făină, făină de porumb și sare în amestecul de drojdie; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 6 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Sare
9
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Poziționați un suport pentru cuptor în setarea din mijloc. Poziționați un alt suport în cea mai mică setare. Preîncălziți cuptorul la 47
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Ungeți o tigaie de 13 x 9 inci cu ulei. Transformați aluatul în tigaie. Apăsați ușor aluatul în tigaie și în sus pe părțile laterale ale tigaiei. Pulverizați ușor suprafața aluatului cu spray de gătit. Acoperiți cu folie de plastic; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Folie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tava De Copt
12
Îndepărtați folia de plastic; aruncați. Amestec de sos de lingură în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
13
Coaceți pe raftul inferior la 475 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Combinați brânzeturile; presărați uniform peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
16
Coaceți pe raftul din mijloc încă 15 minute sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește. Se răcește 10 minute pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat