Pizza cu cârnați, ciuperci și ardei roșu a Emiliei

Pizza cu cârnați, ciuperci și ardei roșu a Emiliei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pizzanul cu cârnați, ciuperci și ardei roșu al Emiliei. Această rețetă servește 2 și costă 5,98 USD pe porție. O porție conține 1660 calorii, 82G de proteine, și 84G de grăsime. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați parmigiano-reggiano, frunze de 2, ardei grași prăjiți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încercați Pizza cu cârnați, piper și ciuperci, Pizza Cu Cârnați, Ardei Și Ciuperci, și Pizza cu ardei și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți aluat: în dimineața zilei în care doriți să faceți pizza pentru cină, creați un burete: în vasul unui mixer de stand, dizolvați drojdia în 1 cană minus 1 lingură. apă rece de la robinet, apoi amestecați în 1 1/2 căni de făină. Acoperiți și lăsați deoparte, 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
2
După-amiaza, amestecați sarea în burete, apoi rămânând 1 cană de făină. Atașați cârligul de aluat și frământați 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Lăsați aluatul să se odihnească, acoperit, 30 de minute. Împărțiți în jumătate și formați în 2 bile. Puneți bile pe o suprafață netedă și curată și acoperiți fiecare cu un bol inversat de cel puțin 10 in. în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Lăsați să crească într-un loc cald până se umflă și aproximativ de două ori dimensiunea inițială, 3 până la 4 ore.
1
Încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Adăugați ciuperci și sare. Gatiti ciupercile pana cand lichidul lor s-a evaporat aproape complet. Se amestecă usturoiul, se gătește 1 minut și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
SareSare
3
Scoateți tulpinile, coastele, semințele și cojile din ardei și tăiați carnea în 1/4-in. benzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
SemințeSemințe
CoasteCoaste
4
Faceți sos: tocați usturoiul, apoi zdrobiți cu partea plată a cuțitului unui bucătar într-o pastă. Pulpa de roșii cu o moară de alimente sau un robot de bucătărie (folosiți lama tocătorului) și transferați într-un castron. Se amestecă sare, usturoi, ulei și maghiran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
TomateTomate
UsturoiUsturoi
Carne MăcinatăCarne Măcinată
SosSos
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Chefs CuțitChefs Cuțit
BolBol
5
Cu o oră înainte de cină, puneți o piatră de copt pe raftul din mijloc al cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 550 sau la fel de fierbinte pe cât va deveni cuptorul.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Cu aproximativ 10 minute înainte de a fi gata de mâncare, praf 1 bilă de aluat și coaja de lemn cu făină. Folosind vârful degetelor, pat mingea în jos într-un disc, lăsând rim neatins. Întindeți perimetrul discului cu degetele mari sub jantă, apoi drapați aluatul peste dosul mâinilor. Întoarceți și întindeți aluatul într-un 12-in. cercul, apoi puneți-l pe coaja de făină. (Folosirea unui sucitor va strica janta și va aplatiza bulele de aer care dau creșterea crustei.) Acest proces necesită practică, așa că ar trebui să dublați rețeta de aluat dacă este prima dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
7
Pizza par-bake: înțepați rapid Centrul de aluat netopit cu o furculiță și glisați pe piatră într-o mișcare lină și fluidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Coaceți 2 minute, apoi scoateți cu coaja de pizza.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Adăugați toppinguri rapid, astfel încât aluatul să nu se lipească de coajă. (În timp ce lucrați, glisați aluatul înainte și înapoi în fiecare minut sau cam așa ceva cu o smucitură rapidă a cojii pentru a-l împiedica să se lipească; dacă o face, ridicați aluatul și presărați mai multă făină dedesubt, apoi smuciți din nou.) Mai întâi, presărați jumătate din fiecare fel de mozzarella pe pizza. Apoi eliberați-vă Jackson Pollock interior, lingând jumătate din sos peste pizza cu o mișcare de mișcare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
PollockPollock
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
10
Adăugați jumătate din ardeii prăjiți, ciupercile și cârnații. Grind pe piper negru la gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
CiuperciCiuperci
ArdeiArdei
CârnațiCârnați
11
Glisați pizza pe piatră, apoi coaceți 8 până la 10 minute sau până când crusta este pufoasă și aurie. Scoateți-l cu coaja, radeți-l pe niște parmigiano-reggiano și împrăștiați câteva frunze de busuioc rupte deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Stropiți cu ulei și săpați. Repetați cu aluatul și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
13
Faceți înainte: aluatul poate fi format în bile (pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
14
și răcit peste noapte, așezat pe o foaie de copt și bine acoperit cu folie de plastic sau înghețat până la 2 săptămâni (lăsați să ajungă la temperatura camerei înainte de întindere).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
15
* Găsiți în secțiunea frigider supermarket local de lângă brânzeturi și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate74
Revista