Pizza Cu Crustă Subțire De Somon Afumat
Somon afumat Pizzan cu crustă subțire este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 286 calorii. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ceapă, drojdie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Cu Crustă Subțire De Somon Afumat, Pizza cu somon afumat cu crustă integrală de grâu, și Pizza Cu Crustă Subțire pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/2 cană de apă caldă și drojdie în vasul unui mixer de suport cu cârlig de aluat atașat; lăsați să stea 5 minute sau până la bule.
Adăugați ulei și sare în amestecul de drojdie. Se cântărește sau se toarnă ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Presărați făina peste amestecul de drojdie; se amestecă 2 minute sau până se formează un aluat moale.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit; acoperiți suprafața aluatului cu folie de plastic ușor acoperită cu spray de gătit. Refrigerați 24 de ore.
Poziționați un suport pentru cuptor în cea mai mică setare.
Așezați o piatră de pizza pe cel mai mic raft. Preîncălziți cuptorul la 55
Preîncălziți piatra de pizza cu 30 de minute înainte de a coace aluatul.
Scoateți aluatul din frigider.
Se lasă să stea, acoperit, 1 oră sau până când aluatul ajunge la temperatura camerei. Punch aluat în jos.
Rulați aluatul într-un cerc foarte subțire de 14 inci pe o foaie de copt ușor făinată, fără margini ridicate, presărată cu făină de porumb. Crimp marginile pentru a forma o margine de 1/2 inch. Pierceți aluatul de mai multe ori cu o furculiță.
Glisați aluatul pe piatra de pizza preîncălzită, folosind o spatulă ca ghid.
Coaceți la 550 timp de 4 minute.
Scoateți din cuptor; întindeți brânza uniform peste aluat. Aranjați caperele și ceapa peste brânză.
Coaceți încă 5 minute sau până când crusta se rumeneste. Se acoperă uniform cu somon; se presară cu mărar.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca 7Cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome crocante de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted, persistent de stejar.Împerechează acest vin crocant cu tarif ușor, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.