Pizza Cu Creveți La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pizzanul de creveți la grătar. O porție conține 552 calorii, 29G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $ 3.96 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați brânză feta, ulei de măsline, roșii de struguri și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Pizza Cu Creveți La Grătar, Pizza Pesto Cu Creveți La Grătar, și Baja Creveți Pizza La Gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la înălțime medie. Aruncați creveții și ceapa într-un bol cu uleiul de măsline și oregano. Condimentează cu sare și piper.
Întindeți aluatul de pizza într-un dreptunghi de aproximativ 8 pe 10 inci. Periați ușor grătarul cu ulei de măsline.
Așezați aluatul pe grătar și gătiți până când partea de sus începe să buleze și fundul este marcat, aproximativ 3 minute.
Îndepărtați cu clești și puneți partea gătită în sus pe o tăietură.
Ungeți cu ulei de măsline.
Grătați creveții și ceapa, întorcându-se, până când ceapa se înmoaie și creveții sunt ușor carbonizați, aproximativ 5 minute. Acoperiți crusta cu creveții și ceapa, apoi glisați pizza înapoi pe grătar. Se acoperă cu roșiile și feta, se acoperă și se grătește până când aluatul este gătit și brânza este moale, încă aproximativ 5 minute.
Transferați cu grijă pizza pe placa de tăiere.
Se presară pătrunjelul și se taie în bucăți.
Per portie: calorii 585; grăsime 28 g (saturate 7 g); Colesterol 143 mg; sodiu 708 mg; Carbohidrați 60 g; Fibre 3 g; proteine 27 g
Fotografie de Antonis Achilleos