Pizza Cu Cheeseburger La Grătar

Gratar Cheeseburger Pizzan este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 234 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de foarte apă, carne de vită măcinată, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pizza Cu Cheeseburger La Grătar, Pizza la grătar: Elvis Pizza (restaurantul Italian Coletta), și Cheeseburger Pizza.
Instrucțiuni
Mutați suportul cuptorului în poziția cea mai joasă; încălziți cuptorul la 450 F. Pulverizați tigaia de pizza de 12 inci cu spray de gătit. În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu, amestecând ocazional, până când este gătită bine; scurgere. Se amestecă 1/2 cană din sosul de grătar; pus deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, apa foarte fierbinte și uleiul până se formează aluatul; bate energic 20 de lovituri cu lingura. Folosind degetele înmuiate în amestec Bisquick, apăsați aluatul în tigaie pentru pizza; ciupiți marginea pentru a forma o jantă de 1/2 inch.
Întindeți restul de 1 cană de sos de grătar peste crustă. Se acoperă cu amestec de carne de vită și felii de murături. Se acoperă cu brânză.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când crusta este maro și brânza este topită.