Pizza cu ceapă caramelizată și slănină crocantă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.51 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 1142 calorii, 37g de proteine, și 40g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de sare kosher, apă caldă, brânză de fermier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până slănină ai putea urma acest curs principal cu Blueberry Buckle ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cifre De Afaceri Crocante Cu Măr, Slănină Și Ceapă Caramelizată, Pizza alsaciană cu slănină și ceapă caramelizată, și Pizza de pui la grătar la grătar cu ceapă caramelizată și slănină.
Instrucțiuni
1
Așezați o piatră de pizza pe raftul din mijloc al cuptorului și preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o tigaie de dimensiuni medii, adăugați ulei de măsline și încălziți la foc mediu. Când uleiul este fierbinte, adăugați slănina și gătiți până când slănina este foarte crocantă și toată grăsimea este redată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Scoateți slănina cu o lingură pliată și scurgeți-o pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®
4
Scoateți din tigaie toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime de slănină și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Așezați tigaia la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa în grăsimea de slănină fierbinte și gătiți până când ceapa se rumeneste bine, aproximativ 8 până la 10 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Scoateți pe o placă căptușită cu prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
8
Într-un castron mic, combinați mascarpone și brânzeturile fermierului. Condimentează cu nucșoară și piper negru. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Mascarpone
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți sau Rulați aluatul cât mai subțire posibil, cerc de aproximativ 14 până la 15 inci. Răspândiți uniform amestecul de mascarpone peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Pâine Cu Nuci și Stafide
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
10
Se presară cu mozzarella și parmezan, slănină, cimbru și ceapă sotată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
11
Coaceți până când crusta de pizza este rumenită frumos, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Scoateți pizza din cuptor, transferați-o pe o tăietură, tăiați-o în felii și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Zahăr Galben și Stropi Asortați
13
Într-un castron mic, dizolvați drojdia și mierea în 1/4 cană de apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Cană De Orz Alb Perlat
șuncă Complet Fiartă, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Într-un robot de bucătărie, combinați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
15
Adăugați uleiul, amestecul de drojdie și restul de 3/4 cană de apă și procesați până când amestecul formează o bilă. (Aluatul de pizza poate fi făcut și într-un mixer prevăzut cu un cârlig de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Cană De Orz Alb Perlat
șuncă Complet Fiartă, Tocată
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
16
Se amestecă la viteză mică până când amestecul se îndepărtează curat de părțile laterale ale bolului și începe să urce cârligul de aluat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
17
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru curată și frământați cu mâna cu 2 sau 3 minute mai mult. Aluatul trebuie să fie neted și ferm. Acoperiți aluatul cu un prosop curat și umed și lăsați-l să crească într-un loc răcoros timp de aproximativ 2 ore. (Când este gata, aluatul se va întinde pe măsură ce este tras ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
18
Împărțiți aluatul în 4 bile, aproximativ 6 uncii fiecare. Lucrați fiecare minge trăgând în jos părțile laterale și aruncând sub fundul mingii. Repetați de 4 sau 5 ori. Apoi, pe o suprafață netedă, neacoperită, rotiți mingea sub palma mâinii până când partea superioară a aluatului este netedă și fermă, aproximativ 1 minut. Acoperiți aluatul cu un prosop umed și lăsați să se odihnească 1 oră. În acest moment, bilele pot fi învelite în plastic și refrigerate până la 2 zile.