Pizza cu ceapă caramelizată și slănină crocantă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.51 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 1142 calorii, 37g de proteine, și 40g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de sare kosher, apă caldă, brânză de fermier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până slănină ai putea urma acest curs principal cu Blueberry Buckle ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cifre De Afaceri Crocante Cu Măr, Slănină Și Ceapă Caramelizată, Pizza alsaciană cu slănină și ceapă caramelizată, și Pizza de pui la grătar la grătar cu ceapă caramelizată și slănină.
Instrucțiuni
1
Așezați o piatră de pizza pe raftul din mijloc al cuptorului și preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o tigaie de dimensiuni medii, adăugați ulei de măsline și încălziți la foc mediu. Când uleiul este fierbinte, adăugați slănina și gătiți până când slănina este foarte crocantă și toată grăsimea este redată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți slănina cu o lingură pliată și scurgeți-o pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Scoateți din tigaie toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime de slănină și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Așezați tigaia la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați ceapa în grăsimea de slănină fierbinte și gătiți până când ceapa se rumeneste bine, aproximativ 8 până la 10 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Scoateți pe o placă căptușită cu prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
8
Într-un castron mic, combinați mascarpone și brânzeturile fermierului. Condimentează cu nucșoară și piper negru. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Mascarpone
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți sau Rulați aluatul cât mai subțire posibil, cerc de aproximativ 14 până la 15 inci. Răspândiți uniform amestecul de mascarpone peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Kilograme De Mure (aproximativ
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Se presară cu mozzarella și parmezan, slănină, cimbru și ceapă sotată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
11
Coaceți până când crusta de pizza este rumenită frumos, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Scoateți pizza din cuptor, transferați-o pe o tăietură, tăiați-o în felii și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Într-un castron mic, dizolvați drojdia și mierea în 1/4 cană de apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
14
Într-un robot de bucătărie, combinați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
15
Adăugați uleiul, amestecul de drojdie și restul de 3/4 cană de apă și procesați până când amestecul formează o bilă. (Aluatul de pizza poate fi făcut și într-un mixer prevăzut cu un cârlig de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
16
Se amestecă la viteză mică până când amestecul se îndepărtează curat de părțile laterale ale bolului și începe să urce cârligul de aluat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
17
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru curată și frământați cu mâna cu 2 sau 3 minute mai mult. Aluatul trebuie să fie neted și ferm. Acoperiți aluatul cu un prosop curat și umed și lăsați-l să crească într-un loc răcoros timp de aproximativ 2 ore. (Când este gata, aluatul se va întinde pe măsură ce este tras ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
18
Împărțiți aluatul în 4 bile, aproximativ 6 uncii fiecare. Lucrați fiecare minge trăgând în jos părțile laterale și aruncând sub fundul mingii. Repetați de 4 sau 5 ori. Apoi, pe o suprafață netedă, neacoperită, rotiți mingea sub palma mâinii până când partea superioară a aluatului este netedă și fermă, aproximativ 1 minut. Acoperiți aluatul cu un prosop umed și lăsați să se odihnească 1 oră. În acest moment, bilele pot fi învelite în plastic și refrigerate până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale